Śmietnisko > Off Topic
Offtop, z tematu o AAA
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Doom w Wrzesień 12, 2010, 20:53:30 ---@Anna MC nie padło przypadkiem na długo przed Delve II? Delve war II w moim rozumieniu to rozwiazanie BoB'a i to co było po tym, a o upadku MC cos pamietam czytałem jak zaczynałem grać (rok wcześniej)
--- Koniec cytatu ---
To chyba było III delve war? , zresztą mniejsza o numerki fakt faktem pojechali swojego głównego wówczas sojusznika gdy przestał im być potrzebny, podbudowując sobie na nim utrącone morale. I o ironio to spora cześć MC trafiła do AAA chyba. Tak więc mamy powtórkę z historii.
kaleba:
--- Cytat: gosti w Wrzesień 12, 2010, 20:57:21 ---Jezeli mnie pamiec nie myli, to akurat MC "napadlo" BoBa (tortuga itp), a nie na odwrot.
Go INIT, go. :D
--- Koniec cytatu ---
Tak
Na pamiątke tego wydarzenia MC wydało filmik Tortuga-Lacrimosa
Sotharr:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Wrzesień 12, 2010, 20:58:24 ---To chyba było III delve war? , zresztą mniejsza o numerki fakt faktem pojechali swojego głównego wówczas sojusznika gdy przestał im być potrzebny, podbudowując sobie na nim utrącone morale. I o ironio to spora cześć MC trafiła do AAA chyba. Tak więc mamy powtórkę z historii.
--- Koniec cytatu ---
Chyba historii według Anny Nietrzeby. W NC wam takie bzdury zapodają, czy gdzie? ::)
Było tak jak pisze gosti, gdy BoB był osłabiony, MC go zresetowało i przejęli stacje w Period Basis. Hieny miały pecha, bo BoB miał jeszcze dość siły, żeby przejechać po nich walcem. vOv
Qreg:
Dodatkowo zbudowali wtedy twor pod nazwa tortuga i super trailerem ;)
Naprawde podciagnij sie z historii Eve zanim autorytatywnie powiesz co kto ;)
A na filmiku przypomina sie ze AAA razem z IAC wtedy siegowali Querious ;)
http://www.youtube.com/watch?v=4NDBbt2yBII
Sheratos:
MC olalo boba w trakcie pierwszej Delve War. Co prawda prawie nie brali potem udzialy w walkach ale jak BoB rozjechal wszystkch co atakowali delve zrobil steam roll MC ktore sie zlozylo i w ogole nie bronilo w zasadzie Period Basis.
A teraz moje prywatna opinia.
Ciesze sie bardzo mocno ze AAA dostaje po tyleczku. Mam nadzieje ze sie zlozy i rozsypie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej