Śmietnisko > Off Topic
Offtop, z tematu o AAA
Venzon 2003:
--- Cytat: CoeathalVega w Wrzesień 13, 2010, 11:53:12 ---"sojusznik" - to chyba nie pasuje do definicji naszych stosunkow z AAA, ktorzy podczas delve war II (kiedy goonsi znukowali nam sojusz) pojawiali sie gromadnie 20-30 bomberami "pomagac", juz pomijam ich wielgachny wklad w nasz ostatni fail na polnocy :p
niech zdychaja tbh :P
--- Koniec cytatu ---
zgadza sie vega - populizm i krotka pamiec ftw
Straszny:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Wrzesień 12, 2010, 20:06:30 ---Nie jestem zaskoczony, że IT zaatakowało AAA to wpisuje się w ich długą tradycję napadania na (ex)sojuszników kiedy nie są już potrzebni. Min dlatego odpowiednika NC na południu to raczej dłuuugo nie będzie bo wszelkie sojusze z Bobem to jak podpisanie cyrografu z diabłem ;D
--- Koniec cytatu ---
do czegoś sie przyznam ;)... uwielbiam czytać te Twoje "polityczne" posty.. są tak z pupy wzięte, tak odjechane od rzeczywistości EVE, że po prostu mam banana na gębie czytajac je :P
Yogos:
@Coeathal,Venozon
Zaiste krótka pamięć. Dobrze, że jest jeszcze KB na którym można sobie ją odświeżyć.
A widzę tam, że z 02.2009-04.2009 mam ze 100 KM z Querios i są też na nich -A- i to bynajmniej nie w bomberach.
Pewnie to o jakieś 100 więcej niż bohaterscy obrońcy z BoBa za tamten okres :D :D
Goomich:
--- Cytat: CoeathalVega w Wrzesień 13, 2010, 11:53:12 ---"sojusznik" - to chyba nie pasuje do definicji naszych stosunkow z AAA, ktorzy podczas delve war II (kiedy goonsi znukowali nam sojusz) pojawiali sie gromadnie 20-30 bomberami "pomagac",
--- Koniec cytatu ---
-A- z Kenzoku ci się myli.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej