Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
AAA pod ostrzałem
Soulscream:
Ale nie zostalo i to jest wazny fakt.
Striker:
Dziwne, że nikt nie napisał o 3 sprawach, które rzucaja sie w oczy od wczoraj.
1. Do bandwagonu kotłującego się nad Catch dołączyło w końcu aktywnie dronkowo. Intel, że czekają na okazje, mieliśmy od dawna. W koncu wybrali najpierw Catch, dopiero potem Eso. Czyli mamy kolejne pare tysiecy ludzi przeciwko -A-.
2. ROL w koncu zdecydowalo sie zaangazowac po stronie -A-. Co prawda, ich sila militarna jest slabiutka w porownaniu z czasami Nynca, ale zawsze to jest te kilkadziesiat osob we flocie.
2. Mimo ujemnych standingow PL/IT (bo cała reszta i tak albo jest do siebie na plus, albo i tak do siebie aktywnie nie strzelaja), wszystkie strony dzis ładnie i zgodnie klepaly sie z -A-, zapominajac o wczesniejszych animozjach.
No i -A- zyje i sie aktywnie broni, choc szans na utrzymanie terenu nie ma żadnych.
Z innych plotek, które was zaciekawią, kolejni w kolejce jesteśmy my (SE/C0ven). Tak więc czekamy i zobaczymy co do nas przyleci i jak długo uda nam sie bronic.
Sheratos:
Chyba ostatnie posty pomylily dzial z flamewar :)
Ogolnie AAA sie ladnie trzyma i broni i rzeczywiscie nie failuje jak Atlas :-[ Wszystkie strony generalnie maja fun i to sie liczy.
Jezeli ktos gra w eve i narzeka na blob/lag lub narzeka ze ktos inny narzeka to niech dorosnie albo zmieni gre. Raz ty dostajesz blobem a innym razerm ty blobujesz.
Nitefish:
@Siewco, w sumie rozumując tak jak ty to powinniśmy odejść z Atlasu w momencie inwazji rusków/pl/innych. Tak w ogóle to chyba powinniśmy pójść do NC bo tam jest najbezpieczniej.... btw czy myśmy już czasami kiedyś z BoBem nie byli? :P
Laga mają wszyscy, wczoraj ani razu nie udało mi się odpalić działek na czas, poza tym to my wskakiwaliśmy do zalagowanego systemu gdzie grid ładował się kosmicznie długo. To przebrzydłe zjawisko jest dzięki graczom, którzy gromadzą coraz większe floty, raczej nie da się zrobić ustawki na obronie systemu 100 vs 100 :P (to że ccp fail to wiadomo).
bunak xix:
--- Cytat: Striker w Wrzesień 17, 2010, 00:46:58 ---
1. Do bandwagonu kotłującego się nad Catch dołączyło w końcu aktywnie dronkowo. Intel, że czekają na okazje, mieliśmy od dawna. W koncu wybrali najpierw Catch, dopiero potem Eso. Czyli mamy kolejne pare tysiecy ludzi przeciwko -A-.
--- Koniec cytatu ---
U nas od początku było mówione iż przeciw -A- nie będziemy walczyć. No cóż, decyzję zmieniają się dość szybko. Mówię o legionie a nie o całym dronkowie. UAX przekonał Dodgera iż nie ma sensu walczyć w gemiante jak dostali tyle terenów po atlasie, Solary & Intepid Crossing walczą sobie sami z NC. Master widocznie nie chce się angażować w ten cały konflikt. Z rozmów dlaczego będziemy walczyć z -A- skoro było mówione inaczej wynikło iż na ruskiej "eve centali" doszło do dość niemiłej wymiany zdań kto jest noobem a kto pro. Podobno rosyjska część -A- zwyzywała nas ze sami jestesmy gówno warci etc.
--- Cytat: Striker w Wrzesień 17, 2010, 00:46:58 ---3. Mimo ujemnych standingow PL/IT (bo cała reszta i tak albo jest do siebie na plus, albo i tak do siebie aktywnie nie strzelaja), wszystkie strony dzis ładnie i zgodnie klepaly sie z -A-, zapominajac o wczesniejszych animozjach.
--- Koniec cytatu ---
Też mnie to rozpierdala, Initiative mamy na "-" , IT mamy na "-" ROL. mamy na minus, wczoraj to naprawdę podczas bitki FC tylko sprawdzał czy dobrze nazywa cele tak zeby strzelać tylko po en garde i -A-. Dla mnie takie rozwiązanie do dupy ale co się zrobi. FC chciał strzelac do BUFU ale powiedziałem ze są na trialu w IT i mu się odwidziało. U mnie tekst miesiąca wczoraj: FC mówi - "nie strzelać po minusach i neutralach" buhahahaha
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej