Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

AAA pod ostrzałem

<< < (15/32) > >>

Goomich:
Catch zmieniło się z NBSI w N-A-DS.

SokoleOko:

--- Cytat: BuNaK w Wrzesień 17, 2010, 09:28:23 ---U mnie tekst miesiąca wczoraj: FC mówi - "nie strzelać po minusach i neutralach" buhahahaha

--- Koniec cytatu ---

To do plusów strzelacie? Czy między sobą?

bunak xix:
tak sokole... strzelamy tylko do + i swoich we flocie. Daj spokój przecież wiesz ze chodziło aby strzelać tylko po en garde i -A- . To że nasz grid w większości był minusowy utrudniało sprawę bo trzeba było wyszukiwać celów poprzez sprawdzanie kto z jakiego ally siedzi w jakim statku. Tu było trochę prościej bo -A- i engarde siedziało głównie w bckach.

Yogos:
Najważniejsze w tej chwili jest, że -A- nie pękło jak Atlas. Mają zabezpieczone assetsy w Stain gdzie też mogą spokojnie zarabiać.
Do tego SW, RL, Rol jest ekipa która spokojnie może walczyć o odbicie terenów gdy blob już się przetoczy.
To będzie długa krwawa wojna har har har  8)

Venzon 2003:

--- Cytat: BuNaK w Wrzesień 17, 2010, 09:28:23 ---FC chciał strzelac do BUFU ale powiedziałem ze są na trialu w IT i mu się odwidziało. U mnie tekst miesiąca wczoraj: FC mówi - "nie strzelać po minusach i neutralach" buhahahaha

--- Koniec cytatu ---

dzieki, pewnie uratowales nam jakiegos misiaczka  :)

faktycznie, przez to, ze nie mamy tickera ally dostajemy czasami hity od neutrali ale myslalem, ze bedzie gorzej - generalnie widac ze wiekszosc FC atakujacych AAA ogarnia sytuacje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej