Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

AAA pod ostrzałem

<< < (13/32) > >>

Rabbitofdoom:
"only 660 of them left, keep firing"
Wskoczylem do GE- grid mi sie nie zaladowal przegapilem cala impreze.  >:(
 W niedziele moze sie umowcie ze np. najpierw wskoczy IT& friends a jak skonczymy ich wybijac to wskocza PL z kolegami. Co wy na to?

Nitefish:
Hmm, piszesz Rabbit jakbyście wszystkich dookoła ownowali. Sam nie wiem teraz czy przylecieć w sobotę bo przecież możesz ze mną skończyć ;)

Siewca Titum:
Mnie zastanawia czemu BUFU zawsze dolacza do blobow, do tej strony poteznniejszej i wiekszej a potem narzekaja na bloba.

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Siewca Titum w Wrzesień 16, 2010, 22:57:06 ---Mnie zastanawia czemu BUFU zawsze dolacza do blobow, do tej strony poteznniejszej i wiekszej a potem narzekaja na bloba.

--- Koniec cytatu ---

Przeszkadza Ci to? Jesli tak to zmien strone konfliktu a jezeli w nim nie uczestniczysz to zacznij.

Narzekaja ci co nie maja jaj na lvl5. Mnie tam sie podobalo. Mimo lagozy bylo fajnie.

Rabbitofdoom:
Nite jak myslisz czemu wczoraj ini wyskoczylo z systemu. PL tez nie mial juz dosc logistykow zeby byli w stanie cokolwiek wypompowac i tez zaczynali kleic sie do bramy. Nie bede nawet wspominal co zostalo z WN. Gdyby nie IT GE- zostalo by obronione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej