Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

AAA pod ostrzałem

<< < (3/32) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: ChemicalRider w Wrzesień 12, 2010, 10:57:27 ---Ja jestem ciekaw co SW zrobi, tak czy siak są uzależnieni od -A-.

--- Koniec cytatu ---
lol, postaraj sie ogarnac sytuacje troche szerszym spojrzeniem, niz z punktu widzenia peta, ktory faktycznie jest uzalezniony od AAA

--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 12, 2010, 12:28:25 ---Cat, co masz na myśli pisząc "my teraz wlozymy paluchy, i postaramy sie ja zatrzymac. " ? Przybywacie jako kawaleria -A- na pomoc w ostatniej chwili ?? Czy zamierzacie dać mężny opór jeśli Rape Wagon przybędzie na Wasz teren ? Czy szykujecie kontratak który odepchnie złych z powrotem do Dronkowa gdzie ich miejsce ?  :D

--- Koniec cytatu ---

Mam na mysli to, ze przylecimy i zrobimy to, co trzeba zrobic. To, czego nie zrobil Atlas, ani jak do tej pory AAA - bedziemy walczyc.

Striker:
Juz po pierwszej walce w MY-. Flota INIT zabita przez flote nasza i -a. Ok 130 INIT na 170 -a- i sw. Po DT INIT przyleci na pomoc Pandemic Legion i sic.... IT :) Jest tez info o mozliwym zaangazowaniu Dead Terrorist i White Noise. Oczywiscie wszyscy beda sie kotłować nad umierajacym -A- zeby urwac sobe cos dla siebie.

sc0rp:

--- Cytat: Striker w Wrzesień 12, 2010, 13:08:22 ---Juz po pierwszej walce w MY-. Flota INIT zabita przez flote nasza i -a. Ok 130 INIT na 170 -a- i sw. Po DT INIT przyleci na pomoc Pandemic Legion i sic.... IT :) Jest tez info o mozliwym zaangazowaniu Dead Terrorist i White Noise. Oczywiscie wszyscy beda sie kotłować nad umierajacym -A- zeby urwac sobe cos dla siebie.

--- Koniec cytatu ---

WTF? IT przyleci na pomoc PL? Czy nie dalej jak pol roku temu IT wywalilo PL z fountain? Jesli tak to polityka eve jest bardziej zgnila niz w RL. A ja wlasnie mialem napisac ze sie zastanawiam co zrobi mole bo jak padnie -a- to straca bufor od poludnia a od polnocy nigdy nie mieli.

Striker:
Nie beda do siebie strzelac, bez plusa.

Edit:

niezly blob na nas leci wiec nie sadze zebysmy te csaa obronili. No ale przynajmniej fajnie postrzelamy ;]

Daniarel:
Trzymajcie się tam chłopaki :) ja myślę, że tu się jeszcze może dużo zdarzyć.W ogniu  zawsze  jest szansa na odrodzenie, może AAA też się uda, nawet jeśli stracą sov. C0ven najlepsze chwile pzeżywał jak nic nie miał i atakowaliśmy C9N w trzech kampaniach. Jeszcze w wojnie z syskami jak sam z SE wystawiał 80 capsow. Jak nie ma walki to alliance gnuśnieją i dziej się to co z Atlasem i teraz AAA.
Sov to samo zło :), najlepszy model to NPC region i budowanie scapfloty u innych, wtedy można robić kuku na lewo i prawo.  Trzymam kciuki :) nie dajcie plamy

A na miejscu Molla to bym Pandemicą wpierw spuścił wpier.. a później rozliczał rachunki z aaa, wstyd jak się z nimi skumają :D
Największy wróg od lat, szydzący butny itd. co nie umniejsza tego, ze są zajebiście dobrzy i IT pomoże..??? Wstyd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej