Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

AAA pod ostrzałem

<< < (2/32) > >>

Mikker:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 12, 2010, 08:53:20 ---http://www.evenews24.com/2010/09/11/aaa-evacuating-assets-to-stain/

jeśli to prawda...

--- Koniec cytatu ---
Zdrowe podejscie , bob zawsze chowal stuff w stacjach npc w delve, NC (za czasow MC) w venal i empire (blisko maja)... to wygodne miec  blisko stacje npc gdzie mozna stuff schowac i bedzie bezpieczny.

Swoja droga ta stronka powinna nazywac sie PLnews24.com

Sheratos:

--- Cytat: SirMolle ---Excuse me?

Are you trying to give me bad conscience that we are NOT supporting you, after YOU reset us, and basically left us no choice but to leave the north?

And you have the stomache to go public claiming the same?

--- Koniec cytatu ---

To narazie tyle w stanowisku IT w sprawie AAA choc jak zwykle wszystko sie moze zmienic :D

Post sie odnosi do AAA majacego pretensje ze IT ich olalo :D

http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1382670

Ptysiu:
Niby nie gram od jakichś dwóch miechów, ale to mnie zaciekawiło. Co w tej sytuacji zrobi SW? Stanie po jednej czy drugiej stronie? No i oczywiście: Czy CVA planuje wielki powrót? :D

KiFuso:
Wczoraj Circle of Two zaczęło oblężenie teneryfów. Ogólnie to zdaje się, że legion of xxxdeath i RA raczej na razie się w to nie będą mieszać, niby mają posy głównie na Teneryfach ale mają swoją zabawę na północy. Floty tych allianców latały ostatnio tylko do Omnist na zbijanie pozostałości po Atlasach.

-A- raczej nie będzie kompletnie bronić Citizensów - niby logiczne jak sami mają problemy w swoich układach, ostatnią flotę jaką wystawili do zbijania POSa w 46DP 1-2 tygodnie temu niemal stracili (kilka dredów + support). Wczoraj nas za to odwiedziły 4 Nyxy Legion of xxDeath :)

Ja jestem ciekaw co SW zrobi, tak czy siak są uzależnieni od -A-.

Pol Kent:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 11, 2010, 22:40:10 ---Pytanie, czy IT mimo niecheci pozwoli AAA zdechnac staje sie w tej sytuacji kluczowe, bo INIT sie okazalo zaskakujaco silne, i z Pandemikami tworza bardzo skuteczna maszynke do mielenia miesa. W ktora my teraz wlozymy paluchy, i postaramy sie ja zatrzymac. Wiec trzymajcie kciuki, bo poprzeczka nigdy jeszcze nie stala tak wysoko.

--- Koniec cytatu ---

Cat, co masz na myśli pisząc "my teraz wlozymy paluchy, i postaramy sie ja zatrzymac. " ? Przybywacie jako kawaleria -A- na pomoc w ostatniej chwili ?? Czy zamierzacie dać mężny opór jeśli Rape Wagon przybędzie na Wasz teren ? Czy szykujecie kontratak który odepchnie złych z powrotem do Dronkowa gdzie ich miejsce ?  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej