Eve Online > Dyskusje ogólne
Ankieta - Co z centralą
Voulture:
Obojetnie mi; robcie jak uwazacie.
sc0rp:
--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 15, 2010, 11:24:15 ---A widziałeś zainteresowanie graczy EVE tymi grami ? Chyba nic nie zrozumiałeś z tego co chciałem przekazać Administratorom.
--- Koniec cytatu ---
Jasne, co by daleko nie patrzec czyz to nie bu fu ma dywizje w wow? :P
PS Niektorzy ludzie nie zauwaza ironii nawet jak dostana nia prosto w twarz.
Straszny:
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 15, 2010, 11:30:30 ---Jasne, co by daleko nie patrzec czyz to nie bu fu ma dywizje w wow? :P
PS Niektorzy ludzie nie zauwaza ironii nawet jak dostana nia prosto w twarz.
--- Koniec cytatu ---
Złożyłem serio propozycję do przemyślenia Adminom, nie Tobie, nie mam zamiary dyskutować na takim poziomie z debilnymi uwagami o tibii czy wow.
Zresztą do samego WoW nic nie mam - gra po prostu jest zbyt popularna na jej forum tutaj. I nie jest to poziom Tibii. Nie wiesz o czym piszesz jeśli je porównujesz.
SokoleOko:
Biorąc pod uwagę, że Centrala jednak ma deal z CCP, to czy wspieranie konkurencji jaką jest WoT, nie spowoduje jakiś zgrzytów z CCP?
Chupacabra:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 15, 2010, 11:13:10 ---No pomysł rewelacja
Paru znudzonych starych graczy EVE pyka w inna grę
Wiec czas żeby żeby forum zmieniło się pod ich potrzeby
Poprostu lol
--- Koniec cytatu ---
To Ty nie wiesz, że Eve to tych paru znudzonych starych pierdzieli, nie ma Eve bez nich, nie ma bez nich tego forum, bo nowi gracze, cóż.........to nooby oni nic nie mogą, nic nie znaczą.
a propo bo nie mogłem bezośrednio w poście, w którym to było umieszczone:
"serio dzielisz gry komputerowe na te które są dość dojrzałe i te tylko dla gówniarzy?
heh, sama taka gradacja raczej świadczy o czymś odmiennym ;)"
Scaryman
Zazdroszczę, szczególnie szerokiego światopoglądu. Chłopiec z Piaskownicy, nic dodać nic ująć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej