Eve Online > Dyskusje ogólne

Ankieta - Co z centralą

<< < (5/14) > >>

F-YU:
tyle ludzi grających w eve gra już w czołgi że faktycznie aż dziwne że nie mają tutaj swojego konta coby rozprawiać o niezbędnej długości i grubości lufy aby osiągnąć dobre efekty. Pomysł ze zmianami dobry +1

Colonel:
No pomysł rewelacja
Paru znudzonych starych graczy EVE pyka w inna grę
Wiec czas żeby żeby forum zmieniło się pod ich potrzeby

Poprostu lol

sc0rp:
To kiedy otwieramy fora dedykowane dla World of Warcraft i Tibii?

Xarthias:
I weź tu kurde wszystkim dogódź :P
Jest dział dla "czołgistów" - źle, bo nie wszyscy chcą go czytać.
Dział został ukryty - jeszcze gorzej, bo żeby go czytać, trzeba 3 razy kliknąć w profilu...
Ech...

Straszny:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 15, 2010, 11:13:10 ---No pomysł rewelacja
Paru znudzonych starych graczy EVE pyka w inna grę
Wiec czas żeby żeby forum zmieniło się pod ich potrzeby

Poprostu lol

--- Koniec cytatu ---

nie jestem psychologiem - sorry nie pomoge CI. Frustracja leje się hektolitrami. Centrala od dawien dawna ma topici o innych grach, niektóre z nich są wyjątkowo popularne. Bo interesują sie nimi gracze EVE.

w WoT nie gra "paru znudzonych" graczy, gdyby tak było nie miałbyś tutaj potrzeby lolowania i rzucania się - bo nie zauważyłem żebyś rzucał sie na Perpetuum online...

--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 15, 2010, 11:16:15 ---To kiedy otwieramy fora dedykowane dla World of Warcraft i Tibii?

--- Koniec cytatu ---

A widziałeś zainteresowanie graczy EVE tymi grami ? Chyba nic  nie zrozumiałeś z tego co chciałem przekazać Administratorom.

Właśnie dlatego fajnie jest bo Centrala to gracze o lepszym poczuciu smaku i wyrobieniu w grach i nie grają w debilizmy typu Tibia...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej