Eve Online > Dyskusje ogólne
O przyszłości 0.0, serenity, WH, supercapsach i innych wydzielone z KSOD
Okropniak:
Nie wydzielcie na "dzieje serenity" bo to że Ciebie te akurat aspekty nie obchodzą reszta ma głęboko... pochowane.
Bieżąca polityka tudzież jak w tytule "chaos" są na tyle podobne do już zaistniałych scenariuszy że można je podawać jako przykład/porównanie do bieżącej sytuacji.
Jeśli ktoś w wątku o samochodach napisze o kołach nie znaczy że masz go odsyłać do forum o oponach.
Mikker:
Wcale nie sa podobne , co widac po rozpadzie SC.Ruscy tez nieraz miedzy soba sie bili .Dla mnie piszecie sciany spamu ktorym zakrywacie takie posty jak Yogosa.
Chinczycy maja dluga chistorie dzialania w "blobach" u nich indywidualizm mniej sie liczy.Porownaj sobie to do europy i USA , od razu wyjdzie ze wasze teorie nijak maja sie do Tranquality.
sc0rp:
--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 07, 2010, 12:56:44 ---Jeśli nie wejdzie coś w rodzaju stacji w WH space tak żeby było można tam jako-tako mieszkać, to czarno widzę, bo zawsze przyleci większy blob i zjedzie towarzystwo...
Prawdę mówiąc miałem nadzieję że właśnie WH pozwolą jakoś przeżyć mniejszym ally pośród powr-bloków bez potrzeby nawiązywania kontaktów mniej lub bardziej uzależniających od większych... - ale się przeliczyłem.
A na to by WH miało parę połączonych systemów - coś w rodzaju konstelacji oraz tak jak teraz zmienne WH z każdego systemu raczej nie ma co liczyć :|
Dust dust i... dust - reszta to walka z lagiem która tak naprawdę jest walką z wiatrakami jako że zajmuje się tym garstka tak naprawdę :/
--- Koniec cytatu ---
Popatrz na to z drugiej strony jesliby tak bylo jak piszesz powerblocki z pewnoscia by sie tym terenem zainteresowaly. A ze trzeba zyc na posie, coz jesli odejmiesz mozliwosc:
- przefitowania subsystemow w T3
- update clona (chodz moze na to jest furtka w postaci Clone Vat - nie wiem nie widzialem w akcji wiec zakladam ze nie ma)
- niezniszczalnosci stacji
To czego Ci brakuje w wormholach jako 0.0 dla malych?
edit: imo tez te posty nie zwiazane z obecna sytuacja na poludniu lacznie z tym moim nalezalo by wyjac do nowego threada moze "Przyszlosc 0.0" ?
Okropniak:
--- Cytat: Dark Flonoe w Wrzesień 07, 2010, 13:42:20 ---Popatrz na to z drugiej strony jesliby tak bylo jak piszesz powerblocki z pewnoscia by sie tym terenem zainteresowaly. A ze trzeba zyc na posie, coz jesli odejmiesz mozliwosc:
- przefitowania subsystemow w T3
- update clona (chodz moze na to jest furtka w postaci Clone Vat - nie wiem nie widzialem w akcji wiec zakladam ze nie ma)
- niezniszczalnosci stacji
To czego Ci brakuje w wormholach jako 0.0 dla malych?
edit: imo tez te posty nie zwiazane z obecna sytuacja na poludniu lacznie z tym moim nalezalo by wyjac do nowego threada moze "Przyszlosc 0.0" ?
--- Koniec cytatu ---
Sęk w tym że interesować by się mogły -ale byłaby szansa na obronę jako że nie zawsze zewnętrzny wh by trafiał na daną konstelację. Niezniszczalność stacji to jakiś żart - nie myślałem o stacjach typu SOV gdzie kosztuja od groma i są 'niezniszczalne' - mogłoby coś mniejszego.
Dzięki Wh i ich przepustowości ustawiczne nękanie i blobienie za każdym razem (sry za słowotwórstwo ale czasem się nie da) nie byłoby takie jak mamy to teraz w null.
CloneVat bay - nie działa z tego co czytałem - w WH, może coś się zmieniło.
Życie na POS - zastanawiam się czy miałeś okazje trochę na takim POS się pomęczyć? - paliwo kosztuje od groma, jak dajesz większą szpilę (a musisz) to koszty rosną, CorporateHangar nie jest ALIIANCE-HANGAREM - każdy może wejść i sobie wybrać statek, nie ma prywatności... mogę tak długo wymieniać albo przekleić posta z eve-online z forum - tam jest cała lista, wall-text zarzutów dotyczących POS, bugów i całej reszty.
Chupacabra:
Mikker i tu sie w pełni z Tobą zgadzam.
Jeden naród, jedna historia, ta sama mentalność i system polityczny. Ich więcej łączyło w Eve niż dzieliło stąd pewnie ten podział na dwie siły, a potem nuda i stagnacja.
Na naszym serwerze, jest zbyt dużo różnych kultur, religii, odmienne mentalności, jak zasoby Eve przestaną dzielić to zawsze znajdzie się różnicę, za którą warto zabić. Do tego pamiętajcie, że gra tu dużo słowian, a z nami zawsze, jest wesoło, bo gdzie 2 Polaków, tam 3 zdania, a co dopiero z resztą Europy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej