Eve Online > Dyskusje ogólne
O przyszłości 0.0, serenity, WH, supercapsach i innych wydzielone z KSOD
Soulscream:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 07, 2010, 14:26:52 ---Zależy z której strony patrzeć, bo druga strona medalu to "100j on a roam? FUUUUUUU!!!!!'
--- Koniec cytatu ---
Od czego masz wormholes? Mozna wprowadzic jakies specjalne bramy, ktore beda pozwalaly skakac miedzy regionami. Np 3-5 takich na region.
Xarthias:
Kurcze, Sokole, ale Ty marudzisz. :P
Kiedyś ludzie latali po 50-60j żeby się na jakąś awanturę załapać, bo kosmos był tak pusty. I było dobrze, nikt nie narzekał.
To teraz się wszyscy jacyś tacy leniwi zrobili :P
Soulscream:
--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 07, 2010, 14:30:44 ---Kurcze, Sokole, ale Ty marudzisz. :P
Kiedyś ludzie latali po 50-60j żeby się na jakąś awanturę załapać, bo kosmos był tak pusty. I było dobrze, nikt nie narzekał.
To teraz się wszyscy jacyś tacy leniwi zrobili :P
--- Koniec cytatu ---
Wiesz to troche jak loteria, przelecisz 15j spoko, a na 16 widzisz traffic control i po 10 minutach poda :3.
SokoleOko:
--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 07, 2010, 14:30:44 ---Kurcze, Sokole, ale Ty marudzisz. :P
--- Koniec cytatu ---
JA nie marudzę, dla mnie to ma swój urok, po prostu takie opinie czyta się na forach.
W PBN do tej pory królicze ogony trzęsą się na wspomnienie jednego roama, jak zabrałem towarzystwo na wycieczkę Curse -> Catch -> Tenerifis -> Immensea -> Tenerifis -> Omist -> Feythabolis -> Impass -> Catch -> Curse. Zabiliśmy chyba 2-3 shipy :D
sc0rp:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 07, 2010, 14:25:21 --- Skontruj ich 100 jak jest juz w systemie z zaladowanym gridem. Powodzenia.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm jako atakujacy - masz problem -> mozna to rozwiazac tak jak zrobili to rosjanie czyli wprowadzac w RF rozne rzeczy po czym olewac sprawe tak jak Bunak pisal.
Jako obronca - to ty mozesz byc tym co ma zaladowany grid.
Zdaje sobie sprawe ze to omijanie problemu, ale nie problemu wygaru SC tylko problemu laga. Usuwajac wybrane shipy nie usuniesz problemu, bo wtedy powerblocki zaczna przylatywac odpowiednia iloscia carrierow i dreadow np. w ilosci 500+ i co wtedy nalezy usunac carriery i dready? Problemem jest lag a nie shipy.
Anyway ostatnio byl lag test w jita i to co sie tam dzialo to byl zal, a przeciez jita jest na dedykowanej maszynie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej