Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (14/19) > >>

Hellbright:
L to długość lufy w kalibrze działa.

Rabbitofdoom:
Hmm takie male pytanko dla tych co kulaja sie TD. Tez wam co chwile silnik rozwalaja. Bo ostatnio na jgd pz4 to juz przestaje byc smieszne nie dosc ze co 3 strzal urywa gasienice to srednio co czwarty rozwala silnik i to w sumie niezalerznie gdzie oberwe. Efekt taki ze srednio co drugi strzal konczy sie unieruchomieniem i zaczyna byc to lekko wkurzajace.

Gizmo79:
A co powiesz na to, że mi w T-44 co czwarty strzał rozwala gąsiennice i jak zapomnę kupić repair kit przed walką to mogę być pewien, że jej nie przeżyję (a u mnie naprawa to 16k :) )? W T-34-85 też non stop silnik leciał.
Wyszkol załogę w naprawie i kupuj repair kity, wiele na to nie poradzisz.

Straszny:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 09, 2010, 19:26:42 ---Hmm takie male pytanko dla tych co kulaja sie TD. Tez wam co chwile silnik rozwalaja. Bo ostatnio na jgd pz4 to juz przestaje byc smieszne nie dosc ze co 3 strzal urywa gasienice to srednio co czwarty rozwala silnik i to w sumie niezalerznie gdzie oberwe. Efekt taki ze srednio co drugi strzal konczy sie unieruchomieniem i zaczyna byc to lekko wkurzajace.

--- Koniec cytatu ---

* toolbox - must have  - pół bańki ale BARDZO pomaga  - po to mam te durne złote czołgi żeby szybko nafarmiać na takie drogie dodatki

* ja mam 3 członków załogi ze specjalnością w repair

* taki urok gry tych mniejszych TD, ja zawsze celuje w gąsienice i silnik jak gram przeciwko TD... ogólnie jeździj w drugiej linii, supportuj cięzszych kolegów a nie staraj sie grać "a teraz im pokaże" - to nie działa na tank destroyerach ;)

amra:
Ja tam głownie pojeżdzam TD pod tylek i przeszkadzam w zawracaniu ladujac kulke za kulka w w tyl .) Dziala na 100%, oczywiscie 1 vs 1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej