Forum Gry > World of Tanks
farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać
Straszny:
--- Cytat: Trefnis w Wrzesień 09, 2010, 07:26:43 ---ok zarabianie tym premium jest jak kazdym innym tankiem
jedyne co ma do siebie to niski koszt naprawy, ale to w zasadzie tyle,
koszt naprawy taki sam jak t-34 i ammo tez, tylko t-34 moze przynajmniej pojezdzic i powalczyc
--- Koniec cytatu ---
T-34 w sensie ze jest lepszy ? Hmm sam popatrz na statystki jednego i drugiego
wcale nei jest tak źle - rate of fire - doskonałe przy T-34, signal range, view-range, opancerzenie bardzo dobre (i równomierne!) - zdecydowanie na plus dla Matildy, jest jednak dużo wolniejsza od T-34. Po prostu gra sie nią inaczej a kase jednak zarabia sporą. Nigdy nie przegrałem walki sam -na-sam z A-20 czy T-34 , nigdy nawet nie było "na styk". Jeśli taki czołg zdecyduje sie na walke z Matildą to ją przegra. Dopiero T 34-85 dzięki temu ze zachowuje dynamike i ma mocną armate - zdmuchuje Matilde jak ją zajedzie i pierdyknie w hull od tyłu.
amra:
--- Cytat: Max Dercad w Wrzesień 09, 2010, 17:44:42 ---Tygrys Tygrysem, ale VK3601H jest bardzo sympatycznym czołgiem sam w sobie. Jeśli jednak chcesz iść w ciężkie, to radzę wybrać sowietów, tak jak 80% innych graczy;)
--- Koniec cytatu ---
Ze tak powiem, nie wazne czym jezdza inni i ze tygrsek i pantera nie jest taki uber, ale ja i tak bede nimi jedzil :D, bo mi sie bardziej podobaja i .
A o vk3001 sie pytalem, bo dlanie to jest to zlo ktore musze przejsc aby dobrac sie do pantery, wybralem wiec latwiejsza droge do tygryska i potem bede sie meczyl z vk3001 jako backup tank gdy moj tygrysek bedzie sie dymil na jakims polu bityw. Narazie nabylem vk3601 jako main i pzIV jako backup aby dozbieral xp i odblokowal vk3001.
Gizmo79:
poprawki do T-34:
Health: 460 (afair)
Traverse speed: 40
Turret armor: 60/45/45
Turret traverse speed: 56
57mm ZiS 4
AP dmg: 85
AP penetration: 112
rate of fire: 26
Choć nawet wtedy Matilda wygląda lepiej, poza dynamiką która jest tragiczna.
A 75mm pancerza i tak nie ma większego znaczenia, w tym tierze przebija to już wszystko. Od T-34 pociski się odbijają, a od Matyldy?
Straszny:
--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 09, 2010, 18:36:32 ---Ze tak powiem, nie wazne czym jezdza inni i ze tygrsek i pantera nie jest taki uber, ale ja i tak bede nimi jedzil :D, bo mi sie bardziej podobaja i .
A o vk3001 sie pytalem, bo dlanie to jest to zlo ktore musze przejsc aby dobrac sie do pantery, wybralem wiec latwiejsza droge do tygryska i potem bede sie meczyl z vk3001 jako backup tank gdy moj tygrysek bedzie sie dymil na jakims polu bityw. Narazie nabylem vk3601 jako main i pzIV jako backup aby dozbieral xp i odblokowal vk3001.
--- Koniec cytatu ---
mi sie zarabiscie podoba Jagdpanthera (ale TD nie sama Panthera, która z działem 88 wygląda fatalnie :P ).. jest w niej jakaś taka zwinność i estetyka.. to ze jest to konstrukcja bardzo dobrze przemyślana to po prostu widac i w grze... ten przód świetnie pochylony, cała zwarta konstrukcja.
Jeśli chodzi o estetyke (a w sumie i skuteczność) mój absolutny no.1 w WoT.
amra:
Ogolnie wiekszosc niemieckich armat graficznie jest zjebana, widziales 75mm l70 na pzIV ? wyglada raczej jak 12.8 cm PaK 44 L/55. to samo 88 mm KwK 36 L/56, oprocz bazowego modelu tygrysa, nie ma hamulca wylotowego, to samo odnosnie 75mm l70 i pantery.
ps:
A tak z ciekowosci, stawiam piwko temu czolgiscie ktory bez przeszukiwania netu powie co oznacza L/xx
prze armatach niemieckich, np L/70, L/56 itd ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej