Forum Gry > World of Tanks
farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać
Trefnis:
scary porownales dwa gole czolgi.....
jak gizmo napisal juz, dzialko w t-34 > matylda jak jasna cholera, 26 rof
dalej, matylda jest poprostu za wolna, tak moze ten tank sie sprawdzal przed patchem, jak byly male tanki
teraz kazdy koles na polu cie przebija, masz speed jak kv ktory cie zjada na 2 strzaly, zero mozliwosci ucieczki
dodatkowo chcialbym zobaczyc twoje semi afk guzik do przodu i scoutuje i mam 20k.....
ten tank jest za wolny zeby cokolwiek wyscoutowac, za maly pancerz i zycie zeby cokolwiek przetrwac poza scoutami
ogolnie fail, i nie mowie tutaj z pupy, zrobilem tym tankiem wczoraj ~50 walk bo sie uparlem ze jednak cos zle robie
i jednak nie, sprzedalem go juz za 300k, (1500 golda poszlo sie ......)
t-34 ma szanse na, scoutowanie (jesli pojedziesz inna droga niz leopardy/a-20), z tym rofem rozwalenie scoutow wroga
matylda moze co najwyzej siedziec na respie i czekac az ktos przyjedzie, jak to beda scouci to fajnie,
jak cos ciezszego sie doczlapie to kij, zdechles,
dodatkowo problem taki ze w matyldzie za cholere nie pomozesz w niczym teamowi wiec praktycznie maja -1 czolg
wiec czestsze przegrane.
moze robie to zle, wklej mi 5 kolejnych twoich bitew, pod rzad, zobaczymy jaka masz srednia a nie jedna trafiona wygrana na 20k
Straszny:
jasne, jak wejde do gry , a mam akurat potrzebe nafarmienia kasy na Jagdtigera, to wrzuce serie screenow
z tym czołgiem trzeba sie oswoić. Nie wiem jak może Ci sie tak genialnie zarabiajacy czołg nie podobać (najchetniej wrzuciłbym filmik z tego zarabiania ale to za duzo zachodu ;p)
przed patchem nie miałem złota na Matilde... kupiłem ją PO patchu, poza tym Matilda często jest wrzucana w low-tierowe walki w których również fantastycznie kosi.
Trefnis:
wlasnie ja nie potrafilem nia zarabiac, srednio 8-12k na misje
fakt ze ammo i rep tanio ale i tak t-34 robie to lepiej
:(
Straszny:
--- Cytat: Trefnis w Wrzesień 10, 2010, 09:12:16 ---wlasnie ja nie potrafilem nia zarabiac, srednio 8-12k na misje
fakt ze ammo i rep tanio ale i tak t-34 robie to lepiej
:(
--- Koniec cytatu ---
ale przecież walki są niestresujace - wjeżdzasz np na srodek Prhorovki, cos uszkodzisz, cokolwiek rozpoznasz, giniesz.. 14 k jest... :D (jak team przegrywa)
szkoda ze tak szybko sprzedałeś.. przecież sie nie spieszy
Trefnis:
wlasnie nie,
wyglada tak, jedziesz na srodek i dostajesz strzala zanim cokolwiek zobaczysz, albo jakis scout i tak juz wszystkich odkryl
a po takiej smierci dostajesz 8k, przynajmniej ja tyle dostawalem, fakt tylko ze zaloge mialem na nie wiem, 60% na koniec chyba
z drugiej strony jest t-34 ktorym robie takie cos:
Victory!
Battle: Malinovka 10 września 2010 09:44:05
Tank: T-34
Earned:
1 153 Experience
28 174 Credits
prawda ze nie zawsze tyle wychodzi ale w tej walce mialem 3 kille, wiec raczej nie duzo
ale srednio na t-34 mam 18-20k -3k na naprawe i ammo
tylko dodatkowo jest fun jazdy tankiem ktory jedzie 50km/h i moze dojechac do boku czyjegos z ktorego 112mm penetracji to dosc zeby nawet kt skrobac (85dmg to tylko skrobanie :P)
edit: mimo wszystko ciesze sie ze go kupilem bo wiem co to jest i jak to wyglada i nie zmarnuje golda za rl kase :)
a sprzedac musialem bo nie moge juz golda wydawac a zabraklo mi slotow :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej