Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (12/19) > >>

[NF] Masa Huku:

--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 08, 2010, 16:58:07 ---Ja od wczoraj tez farmie, wespe, 10-15k, bez premium, na bezupgrade i zalaga 50%. Moze byc ciekawie. PzIV po zdobyciu 76/L70 tez stal sie tez bardziej atrakcyjny.

Mam pytanko, ktos uzywal ? 3001h ? Bo mam dylemat czy nastpny brac 3001h czy 3600h.
Ten drugi lepiej wyglada, ale pierwszy otwiera mi droge do pantery i tygrysa, gdy pierwszy tylko do tygrysa.

--- Koniec cytatu ---
Ja mam 3001h, nie wiem jak ten 2, ale wersja 1h jest całkiem przyzwoita. Prawie 2x więcej hp niż PzIV, jak się nim dobrze ustawisz to i pociski z heavy się odbijają (zajebiście mocny przód a i armor z boku wytrzyma pare niezłych uderzeń). Co do działa, mam to o najwiekszej penetracji ale dmg słaby więc trzeba dobrze przycelować żeby narobić bałaganu do odblokowania zostało mi ostatnie o nieco słabszej penetracji ale za to dmg większy więc może będzie lepiej :). KV nie polecam, bo dość często solo PzIV lub 3001h je załatwiam, szczególnie te z podstawową wierzą (wysoka i miękka) kilka strzałów w wierzyczke i kv is no more  ::)

Mac Dercad:
To 3601 jest twardy z przodu;) Sam dla odmiany mam 3601, a 3001 nie próbowałem. Jednak śmiało to co mam, mogę polecić - dobra moc silnika, zwrotność średnia, ale bez tragedii, sporo hp i bardzo dobry pancerz. Siła ognia też na plus - działo niby sporo gorsze niż w T-34 85, ale strzela się całkiem przyjemnie.

amra:
Dzieki Max, nabyłem jedank 3601, trochu znudzilo mi sie jezdzenie od krzaka do krzaka w tanku bez armora ;)

Blutbart:
Kane po prostu 3601H to droga do Tygrysa, a 3001H (z niego tez mozna na Tygrysa przejść) to takie coś pośredniego między 3600H a 3001P który jest startem do Pantery.

Mac Dercad:
Tygrys Tygrysem, ale VK3601H jest bardzo sympatycznym czołgiem sam w sobie. Jeśli jednak chcesz iść w ciężkie, to radzę wybrać sowietów, tak jak 80% innych graczy;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej