Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (11/19) > >>

Trefnis:
wlasnie dlatego nie mozna :P bo zwykly pug nigdy by nie mial szans z przeciwna druzyna jesli bylby to jeden team

co do kosztow ammo scary to witaj w swiecie ruskich jeszcze w 0.4.5 :)

Okropniak:
z tego co słyszałem chłopaki wchodzili wczoraj kilkoma skladami na "odliczanie" - ale często rzucało do przeciwnych drużyn :)

Przypominam o TS dla chcących napsuć krwi innym :)

Straszny:
artyleria... GRill chwilowo...  wrażenia

był na początku koszmarnie nudny... ale jak zacząłem korzystać z niego jak z lekkiego działa szturmowego.. rewelka :D:D ... ofc to jest równie delikatne jak Marder... ale wykop ma rewelacyjne.. zawsze coś ubijam i przy okazji nie jest to nudne kampienie w rogi mapy... :P

Okropniak:
ja mam oba - Grill i SU-5, expa teraz zbieram na SU-8 zeby naprawde bolec :D

Pic grania artyleria polega na tym by wspomagac reszte - i rzecz jasna ubic TD jak ktorys na tyle jest glupi zeby sie pokazac w zasiegu - a nie ruszyc :)
Oczywiscie do tego dochodzi zdejmowanie gasienic medom coby przestaly sie prezyc itp itd... a tak naprawde wszystko sprowadza sie do tego czy uda ci sie dobrze schowac czy tez nie - i cie light czy inny dziad pojedzie.

Na poczatku padalem jak mucha - terez zwykle mam 80% trafien w bitwie, i permanetnie brak ammo na jej koniec :(

Kara Mon:

--- Cytat: Okropniak w Wrzesień 09, 2010, 11:19:05 ---z tego co słyszałem chłopaki wchodzili wczoraj kilkoma skladami na "odliczanie" - ale często rzucało do przeciwnych drużyn :)

Przypominam o TS dla chcących napsuć krwi innym :)

--- Koniec cytatu ---

Tak sie robi, jeszcze zniam byly sklady tka juz ludzie robili liczac ze zawsze kogos do tej samej bitwy da sie wciagnac , teraz jest latwiej i jak ktos wrzuci 2 sklady na jednym voice to juz mozna niezle namieszac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej