Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (10/19) > >>

Kara Mon:
tak zmniejsyzli expa bankowo tez to zauwazylem.

Trefnis:
ok zarabianie tym premium jest jak kazdym innym tankiem

Defeat
Battle: Hills 9 września 2010 06:56:45
Tank: Matilda
Earned:
192 Experience
8 680 Credits

jedyne co ma do siebie to niski koszt naprawy, ale to w zasadzie tyle,
koszt naprawy taki sam jak t-34 i ammo tez, tylko t-34 moze przynajmniej pojezdzic i powalczyc

Straszny:
ja tam odczuwam wyraźną różnice ....

anyway, jeśli chodzi o koszt ammo JagdPanthery, wróciłem do długolufowego działa 88mm L71 (zamiast jej topowego 105 mm /L52) ... i ... koszt ammo spadł prawie PIĘCIOKROTNIE, co przy np 30 000 na amunicję sprawia olbrzymią różnice, owszem... damage z działa jest mniejszy i nie ma mowy o nawiązaniu w miare równej walki z choćby KT, ale za to celność jest lepsza i jednak ten koszt ammo.

Zostawiam sobie 105tke na ustawki a na codzień zaczne jeździć 88ką.

pocisk AP 105tki - 1030 kasy
pocisk AP 88ki - 252 kasy

(!)

lastverb:

--- Cytat: Scaryman w Wrzesień 09, 2010, 09:02:38 ---i nie ma mowy o nawiązaniu w miare równej walki z choćby KT, ale za to celność jest lepsza i jednak ten koszt ammo.
--- Koniec cytatu ---

Az takiej roznicy nie ma. Jesli chcesz sie strzelac short range z kt od przodu starczy wylaczyc auto i walic w dolna czesc kadluba, bok i tyl dostaja praktycznie z kazdej odleglosci, przod tez dosc czesto. A jesli walczysz z kt 1v1 long range to i tak przegrales bo twoj team to jeden wielki fail i jest po drugiej stronie mapy omijajac kazdego wroga powyzej light tanka i jedzie do "kolka" aby tam pasc.
Na jagdpanterce mozna miec tez swietne wyniki na poczatkowym dziale ze wzgledu na duuuza szybkostrzelnosc, ale wtedy o solowaniu ciezkich czolgow tier8+, nie bedacymi nabami (a takich wcale nie ma tak duzo) mozna zapomniec. Z poczatkowym dzialkiem trzeba sie troche agresywniej poruszac dookola i unikac walki frontowej z tier8+.

Okropniak:
co mnie rozwalilo to to że nie można zrobić składu większego niż 3 osoby.. nie wiedziałem cholera.
A taki miałem chytry plan pofarmienia grupą - rzeźnia by była normalnie :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej