Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (6/19) > >>

amra:
Lo, zdradz mi co trza zrobic, aby z Pz III ladowac z tier 2 - 5? Bo mnie raczej wrzuca zawsze gdzie 80% gangow to tier 5 - 8, a Pz III jedynie za skauta moze robic. Jak udalo sie raz na 10 bitew dostac na plansze z tier 2 - 5 to rzeczywiscie Pz III z 5cm dzialkiem wymiatal.

Mac Dercad:
Sekret jest prosty: PzIIIA

Blutbart:
Ja gram w tej chwili czterema pojazdami, więc to może kwestia szczęścia. Mam Leo i Pz III na niskotierowe walki, StuG III na średnie i VK3002DB na resztę (dobijam powoli do Pantery).

Edit:
Max no własnie ja Pz III najczęściej trafiam na niskie tiery, a Leo na wysokie.

Mac Dercad:
Hmm, już dawno nie grałem zwykłą trójką, ale w wersji A na pewno przeważnie byłem na low. Średnim prawdopodobnie ląduje siew tierach "średnich". To zresztą i tak nie jest najgorsze, przynajmniej na scoutowaniu jest się na spory plus. Za to T-44 w bitwie z sześcioma IS-7, to jest fun. Dookoła Tygrysów jeden, dwa, Mausów i minimausów jeszcze można kręcić bączki, z ruskimi idzie o wiele gorzej. A nawet wyciągając hit ratio 4 do 1 i tak ciężko wygrać pojedynek, bo moje trzy strzały zrykoszetują, a czwarty zrobi 10% dmg.

Kira Korpii:
moj sposob:
scoucenie - kiedys stuartem, teraz wydaje mi sie za wolny w jezdzie(kase nadal dobra daje), jesli trzeba tasmowo zarabiac to odpalam po kolei:
- A-20 (wg mnie jako scout lepsze od leo, ale mniej celne dzialko powoduje trudnosci w atakowaniu nawet stojacych arty :) ), 10-15k zysku;
- Leo do rajdow na arty, dogfightow, scoutowania (jak sie trafi walka z wiekszoscia malych czolgow mozna miec nieziemski fun, walki w ktorej zdobylem top gun nigdy nie zapomne - 7 killi na malych czolgach po czym skonczylo sie ammo na nastepnego przeciwnika :)), 10-15k zysku;
-Hummel - dosc drogi jesli chodzi o ammo ale jak trafisz do walk z wieloma tier 8-10 to kazde takie trafienie premiuje po 10k credits, naprawa jest groszowa;
Draw
Battle: Erlenberg 8 września 2010 07:08:42
Tank: Hummel
Earned:
1 248 Experience
62 044 Credits

Na kazdym z nich 100% zaloga - a20 i leo maja wentylacje(116% skill) i anti explo protekcje bo byly tanie i warto sie zabezpieczac :)
hummel standard - siatka, rammer, aim speed.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej