Forum Gry > World of Tanks

farmienie w WoT - jak najszybciej zarabiać

<< < (7/19) > >>

[NF] Masa Huku:
Ja śmigam PzIV i VK3001h. PzIV z najlepszym sprzętem nie jest taki zły jak mówią. Fakt że jak cię jakiś tier 7+ dobrze trafi to cię zdmuchnie na 2 strzały, ale z tym najlepszym działem ma wygar :) takie is-4 w asyście innego medium tanka załatwia szybko ;) VK nie mam wymaksowanego (gram okazjonalnie) więc się nie wypowiadam. Na pewno ma lepszego armora niż PzIV ;). Z tych 2 zarabiam okolo 30k/h (wersja z wszystkimi wtopionymi walkami)+2 light którymi ciułam free exp :). Leopardem nie gram ponieważ pomimo swojej zajebistej szybkości i zwrotności wszystko go zmiata na 1 strzał, nie pomagają zygzaki i cuda wianki zawsze jakis buc na auto aimie (co imo jest bzdura, po co jakiś auto aim?? jak się nie ma "skilla" to się nie morduje tylko ginie)przyfanzoli. Kasa dobra, ale mnie ginięcie od byle pierdnięcia nie cieszy ;).

Kira Korpii:
Zeby trafic leo na autoaim to dystans chyba musi wynosic 200metrow, trzeba sie rozegrac, wiedziec kiedy mozna zygzakowac, unikac podjazdow bo wtedy stajesz sie latwiejszym celem itp. Wlasnie dlatego preferuje a-20 bo ma wieksza moc, predkosc i traverse speed do pokonywania przeszkod terenowych.

Soulscream:

--- Cytat: MasaHuku w Wrzesień 08, 2010, 07:47:30 ---Ja śmigam PzIV i VK3001h. PzIV z najlepszym sprzętem nie jest taki zły jak mówią. Fakt że jak cię jakiś tier 7+ dobrze trafi to cię zdmuchnie na 2 strzały, ale z tym najlepszym działem ma wygar :) takie is-4 w asyście innego medium tanka załatwia szybko ;) VK nie mam wymaksowanego (gram okazjonalnie) więc się nie wypowiadam. Na pewno ma lepszego armora niż PzIV ;). Z tych 2 zarabiam okolo 30k/h (wersja z wszystkimi wtopionymi walkami)+2 light którymi ciułam free exp :). Leopardem nie gram ponieważ pomimo swojej zajebistej szybkości i zwrotności wszystko go zmiata na 1 strzał, nie pomagają zygzaki i cuda wianki zawsze jakis buc na auto aimie (co imo jest bzdura, po co jakiś auto aim?? jak się nie ma "skilla" to się nie morduje tylko ginie)przyfanzoli. Kasa dobra, ale mnie ginięcie od byle pierdnięcia nie cieszy ;).

--- Koniec cytatu ---

W walce kolowej nie ma czasu na celowanie, tutaj przydaje sie autoaim i dobrze - ze jest. Ta gra ma bawic, zamiast denerwowac. Swoja droga troche smieszne to Twoje pzIV zmiatajace is-4, jednak nie bede sie klocil :).

gregor40:
Zdecydowanie zgadzam sie ze Scarrym, ze zlote czolgi. Mam Churchilla i kasa wpada sama..

Trefnis:
co do is-4 to faktycznie sam nie wiem bo jest 120/170mm pancerza na plecach (hull/wieza)
ale taki is-7 to z tylu jest miekki jak panzerIII (60/94) :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej