Eve Online > Wsparcie techniczne

Komputer pod EVE

<< < (13/15) > >>

Ravenscar:
No w sumie to nie, ale podpytam jak będe po kompa. Tak czy siak się dowiem razem z Plexem chyba  :) Musze od kogoś dostać kontrakt, albo handel wykonać... albo przelew z kasą otrzymać.

Ps. Znalazły się Twoje avatary?  8)

Pol Kent:

--- Cytat: Ravenscar w Luty 01, 2011, 22:08:26 ---Jestem back :)

Internet jest fajny, ale real world też potrafi zaskoczyć. Jest sklep w moim mieście, taki niewielki. Goście zorientowani o sprzęcie pierwsza klasa, widać, że sami pogrywają... ale nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że na wystawce z monitorami mieli cały arsenał trailerów z gier, a najwięcej z EVE  :o Mało brakło, a bym się przewrócił z wrażenia. Goście latają w Edenie już sporo czasu. Dogadaliśmy się w zasadzie w 5 minut :) Sprzęt zamówiony.

Intel i5 2500K, MSI P67, 8GB RAM DDR3-1600, MSI GTX460 HAWK, 500GB SATA-III WD, zasilacz 800W Tagan. Zamknie się w 3000PLN. Jako bonus PLEX, więc zaaktywuję sobie triala  :P  Sprzęt mam odebrać stuningowany (mały overclocking proca). Żyć nie umierać...

--- Koniec cytatu ---

A czytałeś ostatnie informacje o błędzie w kontrolerze SATA w chipsecie Intela ?

Ravenscar:
Tak Kent... ale problem tyczy się 15-30% płyt głównych... zresztą MSI to 36 miesięcy gwarancji. A poza tym nagryware do SATA-III podepnę i problem nie istnieje :) Tak się napaliłem, że nie będę czekał do marca :)

sc0rp:
Chłopaki trochę zaczynaja przeginac z wymaganiami, o mało przez to ze eve mi sie dziś freeznela nie spłonęły mi racarki i carrier, także jak ktoś robi dual boxa to ostrzegam ze może sie mocno zdziwić jak mu wszystki (w moim przypadku 3) klienty sie zfreezuja na jakaś minutę. Sprzęt mój do najnowszych nie należy bo to core2duo, 4gb ram i gtx260 768 mb vram ale bez jaj.

Ps jeśli ktoś ma pomysł jak zoptymalizowac działanie eve to będę wdzięczny za sugestie (tak antialiasing mam wyłączony) i ze obniżyć resa mogę tez wiem, ale przed tym patchem co avatary wprowadził działało.

Doom:
Jaki masz OS?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej