Eve Online > Wsparcie techniczne

Komputer pod EVE

<< < (12/15) > >>

[VIDE] Herezja:
Od siebie dodam, że możesz także poszukać u innych dostawców sprzętu. Czasami są gdzieś promocje po prostu. Choć z 2 strony niesie to ze sobą pewne utrudnienia serwisowania sprzętu o ile grzmotnie kiedyś bo musiał byś wysyłać na więcej niż jeden adres.

Ravenscar:
Dzięki za odzew.
 Przejrzałem kilka serwisów internetowych o sprzęcie + te linki od Was. Zestawień jest multum, kolorowy zawrót głowy normalnie. Jednak napewno nie kupię przez internet. Jak się coś spinkoli to trochę kłopotliwie sie robi. Jutro mam trochę czasu wolnego, więc z buta warpnę po mieście i rozeznam temat. Może coś znajdę wartego uwagi. Dam znać.

o7

[VIDE] Herezja:
Z buta to ja bym polatał za kimś kto by mi złożył coś a podzespoły kupił w netowym sklepie ESC, Agito, E-market, X-com.
Sam korzystałem z trzech ostatnich sklepów i są kompetentni.

Ravenscar:
Jestem back :)

Internet jest fajny, ale real world też potrafi zaskoczyć. Jest sklep w moim mieście, taki niewielki. Goście zorientowani o sprzęcie pierwsza klasa, widać, że sami pogrywają... ale nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że na wystawce z monitorami mieli cały arsenał trailerów z gier, a najwięcej z EVE  :o Mało brakło, a bym się przewrócił z wrażenia. Goście latają w Edenie już sporo czasu. Dogadaliśmy się w zasadzie w 5 minut :) Sprzęt zamówiony.

Intel i5 2500K, MSI P67, 8GB RAM DDR3-1600, MSI GTX460 HAWK, 500GB SATA-III WD, zasilacz 800W Tagan. Zamknie się w 3000PLN. Jako bonus PLEX, więc zaaktywuję sobie triala  :P  Sprzęt mam odebrać stuningowany (mały overclocking proca). Żyć nie umierać...

[VIDE] Herezja:
A zapytałeś o nicki ? ];)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej