Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
IT w Syndicate
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 14:59:53 ---YYY czy ja cos pisze niezrozumiale, czy Ty masz jakies problemy. Flota ma cos takiego jak fleet boost, wing boost, squad boost. Bierzesz takiego damnation (command ship). Ten statek dajesz na fleet boost. On ma cos takiego jak 3x link do armora. Jak pilot tego damnation ma choc na tyle siły, żeby przycisnać przycisk active link, to pojawia się coś takiego jak boost dla floty i wtedy z twoich 4.5s repy nagle mają cykl 3.3s. Chyba bardziej lopatologicznie sie nie da tego wyłożyć. Jeśli o takich rzeczach nie wiesz to sie przynajmniej nie przyznawaj, bo niezbyt dobrą opinię o CBC tworzysz.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiedziałem używam shield logistyków bez commandów. Ale już wiem. Nie widzę powodu dlaczego miałbym się nie przyznawać, niewiedza to żaden wstyd. Kto pyta nie błądzi.
Btw ciągle nie wychodzi mi 3,3s tylko 3,825, no chyba ze na przepalaniu ale wtedy jest 3,25 na t2 repkach.
Frankie:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 31, 2010, 15:07:07 ---Nie wiedziałem używam shield logistyków bez commandów. Ale już wiem. Nie widzę powodu dlaczego miałbym się nie przyznawać.
--- Koniec cytatu ---
To się ciesze, że mogłem pomóc w uswiadomieniu. Przy shield macie coś takiego jak vulture to samo się dzieje.
Azbuga:
Frankie? coś ty się tak czepił CBC? hmm?
sc0rp:
Tak czy inaczej 3,3s (oczywiscie zakladajac absurdalne all5, odpowiedni ship (cs) z odpowiednim fitem (linki)) to czesto byc a nie byc - i nie mow ze tak nie jest.
A wracajac do hacow IT skoro oni nie wskoczyli to czemu wy do nich nie wskoczyliscie? Czyzbyscie sie obawiali tego samego co oni np. ladowania grida? Przeciez rowniez mogliscie wskoczyc. Anyway nie wiem czy zauwazyles ale tak jak kiedys lubilem czytac twoje posty (jak opisywales sytuacje,bitki) tak teraz wszystkie twoje posty ograniczaja sie do ponizszych tematow:
- NC to nooby bo lataja blobem
- My jestesmy pro
- NC to carebeary
- IT to tchorze
Skoro jestescie tacy strasznie pro a wasi sasiedzi to takie nooby (NC,IT) to czemu macie sova w systemach o SS od -0.00 do -0.06 i dodatkowo 1 system -0,24 i jeden -0,37 lol przeciez tacy pro gracze jak wy powinni miec sova w systemach -0,95-1,00, wez to pod rozwage bo to ze macie duze eff ni jak nie przeklada sie na jakos terenow przez was zajmowanych.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 31, 2010, 16:17:20 ---- NC to nooby bo lataja blobem
--- Koniec cytatu ---
To po części na pewno prawda, po upadku providence już tylko NC jest otwarte na nowicjuszy i casualowych graczy.
A latają blobem bo potrafią go utworzyć , wiec czemu nie.
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 31, 2010, 16:17:20 ---- My jestesmy pro
--- Koniec cytatu ---
Na pewno stoją wyżej o 2 klasy niż NC.
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 31, 2010, 16:17:20 ---- NC to carebeary
--- Koniec cytatu ---
To akurat żadna tajemnica , kerbirizm jest znacznie bardziej rozwinięty w NC niż gdziekolwiek indziej. Zawsze tak było i mam nadzieję ze będzie :)
--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 31, 2010, 16:17:20 ---- IT to tchorze
--- Koniec cytatu ---
W to wątpię , sieją po prostu propagandą.
Ale mimo że NC to carebeary i po części nooby to jednak ten twór dyktuje warunki a nie odwrotnie. CH i Evoke uważają że skoro są dobrzy w pvp to należy im się więcej a już na pewno nie powinni tracić tego co mają(moonów i systemów na rzecz IT,NC). I chyba o to mają pretensje do niewiadomo kogo.
A tymczasem jest zupełnie inaczej. Nie mogą nic poradzić bo nie mają liczb ale to że nie mają liczb to przecież ich wina. Liczby oczywiście łatwo zdobyć ale wtedy z kolei stracą swoją elitarność i znowu sytuacja się powtórzy :). Tak więc rekrutowanie tylko najlepszych pvperów czy spore wymogi co do aktywności i "jakości" to nie musi być koniecznie najlepszy sposób żeby zaistnieć i się utrzymać w 0.0 i to chyba do nich nie dociera. Nawet Bob zrozumiał, że liczby mają znacznie i po disbandzie w sumie powiększył swoją liczebność 2-krotnie , częściowo kosztem jakości zapewne.
Jak to mówią gdzie wrogów kupa tam i herkules dupa , grunt żeby być w tej kupie ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej