Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

IT w Syndicate

<< < (9/14) > >>

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 14:38:33 ---@Dark Flonoe przy cyklu 3s to raczej niewielka różnica przy opóźnieniu repów przez laga wychodzi na jedno.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie  to cykl named repek, których najczęściej się używa to 5 sek , t2 to 4,5 sek. Co jednak czasami robi różnicę . Walcząc w lagu dość często lądowałem na strukturze 5sek później  siedziałbym koło wraku. Ale może ja mam  takie już szczęście/pecha

Frankie:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 31, 2010, 14:43:02 ---Dokładnie  to cykl named repek, których najczęściej się używa to 5 sek , t2 to 4,5 sek.

--- Koniec cytatu ---
Te damnation z linkami to mieliście dla pokazania, ich piloci nie używali ich. Radze spawdzić jeszcze raz i wyjdzie Ci 3.3s

Venzon 2003:

--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 14:38:33 ---Ciągnąc 200 osób 30j, a następnie na bramie do bitwy kazać im wracac 20j, bo nie będziemy ryzykować? Toż to czysty sadyzm. Swoją drogą prawie na żywo rozmawiałem z pilotami IT i oni jakoś nie byli zadowoleni z decyzji FC, bo mieli ochotę powalczyć. I na konieć w E9 jak przy każdej dużej bitwie sporą rolę odgrywał lag więc nikt nie mógł przewidzieć wyniku.

--- Koniec cytatu ---

masz swoja odpowiedz, FC nie podjal decyzji o walce bo uznal, ze nie da rady tego wzglednie dobrze pociagnac
pewnie gdyby byl bardziej doswiadczony FC na zmianie to by moze wdal sie w walke
generalnie to IT jest atakujacymi, jako atakujacy moga podejmowac takie decyzje na jakie maja ochote - jedyne co jest wlasciwie z waszej strony do napisania to "szkoda, ze nie wskoczyli, moglobyc fajnie" a nie spuszczac sie ze "omg, co za lamy nie chca atakowac naszych 150 drejkow, ktore wystawilismy zeby zrejpowac im w lagu jak najwiecej t2 szitu, gtfo back to delve"

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Frankie w Sierpień 31, 2010, 14:46:19 ---Te damnation z linkami to mieliście dla pokazania, ich piloci nie używali ich. Radze spawdzić jeszcze raz i wyjdzie Ci 3.3s

--- Koniec cytatu ---
http://eve.allakhazam.com/db/item.html?eveitem=8641

Frankie:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 31, 2010, 14:52:55 ---http://eve.allakhazam.com/db/item.html?eveitem=8641

--- Koniec cytatu ---
YYY czy ja cos pisze niezrozumiale, czy Ty masz jakies problemy. Flota ma cos takiego jak fleet boost, wing boost, squad boost. Bierzesz takiego damnation (command ship). Ten statek dajesz na fleet boost. On ma cos takiego jak 3x link do armora. Jak pilot tego damnation ma choc na tyle siły, żeby przycisnać przycisk active link, to pojawia się coś takiego jak boost dla floty i wtedy z twoich 4.5s repy nagle mają cykl 3.3s. Chyba bardziej lopatologicznie sie nie da tego wyłożyć. Jeśli o takich rzeczach nie wiesz to sie przynajmniej nie przyznawaj, bo niezbyt dobrą opinię o CBC tworzysz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej