Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Doom:
Dust jest niby sprzężony z Eve. Char producencki w eve nie może Ci przysłać kontenera kilkuset czołgów? :P
Starhawk:
Na razie to jeszcze beta, a interakcja to chyba tylko Orbital Strike, co jak dla mnie, jest cienkim pomysłem. Wolałbym sam być odpowiedzialny za ostrzał.
Z tego co widzę, to nawet kasy nie mogę wysłać więc lipa, ale wtedy byłoby zbyt prosto :) Ciekawe jak wypadnie motyw z kontrolą planet. Niby już jest mapa z EVE razem ze wszystkimi układami, ale czy przejmowanie ich coś daje to się jeszcze nie zagłębiałem :D
Azradiel:
Postanowiłem spróbować swoich sił z blogowaniem:
http://dust514pl.blogspot.com/
Zachęcam do śledzenia jak mi idzie :P
Co do integracji:
- jesteśmy jak by na tym samym serwerze, korporacje, postacie itp są jedne i muszą być unikatowe
- wspólne chaty, maile itp
- kasę można przesłać do korpa i chyba - nie jestem pewien - będzie można płacić tymi iskami za Planetary Conquest
- wspomniane wyżej planetary conques - rusza 14 maja - w oficjalną premierę gry - posiadanie dystryktów ma dawać bonusy do PI dla całego sojuszu - nie wiem tylko jakie
- faction warfare - rozgrywamy bitwy które wpływają na to która frakcja w jakim stopniu włada planetą - można to chyba zobaczyć też z poziomu EVE; wydaje mi się, że podobnie do PC będzie to miało wpływ na PI - ale tu nie jestem pewien.
- orbital strike - możliwość wezwania wsparcia z orbity - działa to, że wyznaczasz statkom cel i one walą w wyznaczony przez Ciebie punkt
- przesyłanie kasy, przedmiotów, produkcja itp - nie ma tego obecnie, ale wiemy, że będzie; wnioskując z tego co widzieliśmy na fanfest to zakładam, że tak naprawdę mają taką funkcjonalność już gotową ale z rożnych względów nie jest uruchomiona i będzie wprowadzane stopniowo - np po to, żeby nie zepsuć ekonomi.
Już na obecnym mocno ograniczonym etapie trochę tego jest moim zdaniem, a ma być dużo więcej ...
MGGG:
--- Cytat: Azradiel w Maj 09, 2013, 13:30:08 ---- faction warfare - rozgrywamy bitwy które wpływają na to która frakcja w jakim stopniu włada planetą - można to chyba zobaczyć też z poziomu EVE; wydaje mi się, że podobnie do PC będzie to miało wpływ na PI - ale tu nie jestem pewien.
--- Koniec cytatu ---
Widać i nawet jakiś tam to wpływ ma. Aktywność milicji dustowej atm to bonus do pojemności sova systemu. Jeśli wygrywają zołnierze frakcji, do której teraz ten system należy, to pojemność rośnie. Jesli druga strona, to pojemność maleje i piloci w EVE muszą zrobić mniej plexów, by doprowadzić system do stanu contested.
Są jakieś corpy, które strzelają lub będą strzelały dla Amarów?
Azradiel:
--- Cytat: MGGG w Maj 09, 2013, 13:49:23 ---Są jakieś corpy, które strzelają lub będą strzelały dla Amarów?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak Rave Squad, ale ja osobiście jestem Amarem ( nawet w eve chwile byłem w milicji ) i strzelam, będę strzelał ku chwale Cesarzowej.
Tylko CCP musi naprawić spawn bitew FW bo coś to szwankuje obecnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej