Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (50/80) > >>

Azradiel:
Co pamiętam z Dustowych prezentacji:
- 6 osobowe śquady
- więcej dropsiutów ( jeden nowy light, jeden nowy heavy i średni dla każdej rasy )
- nowy interfejs do umiejętności i trochę zmian w samych umiejętnościach
- planetarny conquest
- poprawki w silniku graficznym
- friendly fire w czasie planetary conquest
- przesyłanie ISK z Eve do Dust ( podatek od transferu )
W niedalekiej/dalszej przyszłości:
- zmiany/rozbudowa EWAR, skanowanie, cloki itp
- nowe role: komandos ( heavy siute z dwoma slotami L ); pilot - bonusy do pojazdów
- nowe pojazdy
- siuty z kilkoma slotami na granaty
- role nie bojowe (???)

Nosum Hseebnrido:
Sky is only limit Dormio@

Życze tej grze samych sukcesów - jeżeli będzie je odnosić, granice nie będą istnieć  8) .

DUST 514 Fanfest Turnament http://www.twitch.tv/ccp/b/396300023 ( jestem dumny  ::) ).

Azradiel:
Przypomniało mi coś apropo Planetary Conquest; jeżeli dobrze pamiętam to bonusy wynikające z posiadania dystryktów będą miały zasięg całego sojuszu. Daje to moim zdaniem ciekawe możliwości - np korp może "wynajmować" się sojuszą. Korporacje czysto Dustowe zaczynają mieć co raz większy sens; ciekawe czy doczekamy się całych sojuszy czysto Dustowych :P

Filip Bonn:
Jest nowy patch do Dust 514, łatka ważąca "zaledwie" 1,3 GB. Zainstalowałem i jestem w szoku! Grafika skok jakościowy niesamowity, z ascetycznej szaroburej grafiki do naprawdę fajnej, dobrze zrobionej aż się miło patrzy. Minus jedynie taki że się teraz człowiek rozprasza oglądając otoczenie zamiast walić po wrogich ludkach ;) Drzewko skilli też wygląda ładniej, i wg mnie przejrzyściej- wiadomo co z czego wynika. Póki co człowiek zdezorientowany ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia/ogrania. Teraz to już naprawdę Dust nie odstaje od innych produkcji na PS3 a ponoć jeszcze na premierę ma być kolejna duża łatka.
Fajnie że gra nabiera "rumieńców".

ps. żeby nie było za kolorowo, zmora bety - zwiechy gry (na konsoli!) niestety nadal nie zażegnana , po 40min gry zaliczyłem "freez" i musiałem zresetować konsolke. Powiem szczerze ,że wg mnie jak gra na konsolę się zwiesza to jest to mega FAIL.  >:(
Kibicuję jednak tej gierce i mam nadzieję że to poprawią.

Starhawk:

--- Cytat: mapryl w Maj 08, 2013, 21:42:16 ---Jest nowy patch do Dust 514, łatka ważąca "zaledwie" 1,3 GB. Zainstalowałem i jestem w szoku! Grafika skok jakościowy niesamowity, z ascetycznej szaroburej grafiki do naprawdę fajnej, dobrze zrobionej aż się miło patrzy. Minus jedynie taki że się teraz człowiek rozprasza oglądając otoczenie zamiast walić po wrogich ludkach ;) Drzewko skilli też wygląda ładniej, i wg mnie przejrzyściej- wiadomo co z czego wynika. Póki co człowiek zdezorientowany ale myślę że to kwestia przyzwyczajenia/ogrania. Teraz to już naprawdę Dust nie odstaje od innych produkcji na PS3 a ponoć jeszcze na premierę ma być kolejna duża łatka.
Fajnie że gra nabiera "rumieńców".

ps. żeby nie było za kolorowo, zmora bety - zwiechy gry (na konsoli!) niestety nadal nie zażegnana , po 40min gry zaliczyłem "freez" i musiałem zresetować konsolke. Powiem szczerze ,że wg mnie jak gra na konsolę się zwiesza to jest to mega FAIL.  >:(
Kibicuję jednak tej gierce i mam nadzieję że to poprawią.

--- Koniec cytatu ---
Gram w Betę odkąd pojawiła się w Plusie i NIGDY nie miałem zwiechy konsoli. Mnie natomiast drażni zacinanie się na obiektach. Nawet podczas wchodzenia po schodach zdarza się, że ludek się "zatnie" - nie mogę ruszyć się w żadnym kierunku, muszę podskoczyć. Dopiero wtedy się "odblokuje". Strasznie to denerwujące, wcześniej tego nie było.

Jeszcze coś - nie warto inwestować SP ani ISKów w pojazdy, jakiekolwiek. Kosztują fortunę, kupę SPków do skilli, a traci się je szybciej niż 50 razy tańsze klony. Podstawowa, darmowa Onikuma do szybkiego przemieszczania się i tyle. Zainwestowanie w czołgi było wielkim błędem. Nigdy więcej.

Poza tym patch jak najbardziej na plus - gra wygląda i działa o wiele lepiej i szybciej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej