Forum Gry > Inne gry
Dust 514
SokoleOko:
Solo, widziałeś kiedyś grę na konsolę obsługiwaną myszką i klawiaturą? Jasne, że będzie się grało padem.
--- Cytat: Gregorius w Sierpień 27, 2010, 14:26:31 ---i może być gwoździem do trumny
--- Koniec cytatu ---
Trumny Eve czy Dusta?
Gregorius:
Dusta, bo gracze eve będą mieli na to wy**ne.
Jeśli pozwolą na interakcję wojowników z Dust z pod-pilotami to wiadomym będzie, że albo :
- gracze dusta dojdą do wniosku, że bez "górki" nic nie mogą, skoro to ona np. będzie zapewniać sprzęt etc.
- przyleci ekipa goon-like, która celowo będzie np. nuke'ować z orbity wsio (albo wymyśli inny pomysł na popsucie gry ludziom z Dust)
Moim zdaniem poza fabułą nie powinno się łączyć tych gier. Znaczy osobiście mam to w pupce, konsoli nie zamierzam nabywać a dust tak jak powstanie, tak odejdzie imo.
Edytka :
--- Cytuj ---Solo, widziałeś kiedyś grę na konsolę obsługiwaną myszką i klawiaturą? Jasne, że będzie się grało padem.
--- Koniec cytatu ---
Ja widziałem klawiaturę i myszkę do konsoli ;) Więc chyba się da ;))
Ellaine:
Jeśli CCP zdecyduje się skoncentrować z Dustem na empire, zapewne w ogóle nie będzie się dawało tego zrobić bez wardeca i innych pierduł więc w empire dustowcy będą sobie zasuwać radośnie pod egidą jakichś małych korpów imperialnych farmerów planet za 300k isk dziennie. Jeśli ktoś będzie chciał poznęcać się bombardowaniem orbitalnym to pewnie będzie to suicide i pewnie bardziej zaszkodzi bombardującemu (który straci statek) niż bombardowanym (którzy stracą jakieś śmieszne plnatarne klony, karabinek, domek i mały czołg z wielką lufą)
Jeśli CCP zdecyduje zintegrować to mocno z faction warfare, to większość dustowców będzie zasuwać w kilku lowsec regionach związanych z FW. Ale z tego co czytam, wojna FW jest niezbyt zrównoważona i strona Amarr+Caldari ma znaczną przewagę co może dla graczy dust w FW okazać się nudne i głupie.
Jeśli CCP zdecyduje zintegrować Dust mocno z 0.0 wars, to oczywiście ani goonsi ani żadne inne trolle nie zbombardują wszystkich planet bo po prostu nie do wszystkich dolecą żywi.
Dust jest jedną z niewielu rzeczy które być może kiedyś przekonają mnie do kupna konsoli, pod warunkiem że na tej konsoli będą też fajne gry dla pięciolatek.
Goomich:
--- Cytat: Albi w Sierpień 27, 2010, 15:06:34 ---Dust jest jedną z niewielu rzeczy które być może kiedyś przekonają mnie do kupna konsoli, pod warunkiem że na tej konsoli będą też fajne gry dla pięciolatek.
--- Koniec cytatu ---
http://tvgry.pl/?ID=1183
Jededdiah Brown:
Myślę że trzeba się będzie ostro postarać co by to spartolić. Ważne aby rozgrywka chodziła jak przecinak i będzie wypas. Grać będzie kupa!!!! ludzi. Od dzieci po hardcorowców i eve maniaków. Dzieci będą nawalać w hi bez ładu i składu co by się rozerwać. Co ambitniejsi będą próbwać wbijać się do korpów które będą już dawały podwaliny pod dobre elite corpy wynajmowane do sprzątania na planetach przez graczy eve. Plus strategiczne kontrolwanie walki przez Commanderów w shipach co dodaje rozgrywce smaku eve i git.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej