Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (5/80) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 27, 2010, 12:52:49 ---Thou shalt warpato na pasek, a nie planetę. :P

--- Koniec cytatu ---

Jak trzeba GTFO, to czasem warpi się na co pierwsze kliknie się w overview.... ja na szczęście jeszcze tak nie spadłem, ale to naprawdę poroniony pomysł.

--- Cytat: MasaHuku w Sierpień 27, 2010, 13:36:24 ---zdecydowali się na konsole bo dodatkowe serwery dla pc to dodatkowe koszty.

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowali się na konsole, bo chcą działać na innym segmencie rynku, przyciągając nowych ludzi, zamiast odciągać graczy od Eve.

No i oczywiście, DUST będzie miał swój serwer (serwery), przecież będzie bezpośrednio powiązany z Eve.

Gregorius:
Przylecą Goonsi i nikt już nie zagra w Dust'a (nawet nie wiecie, jak bardzo chciałbym to zobaczyć ;DD)

Myślę, że CCP rozdzieli obie te gry jeśli chodzi o rozgrywkę - obie nie będa miały na siebie żadnego wpływu.

SokoleOko:
Jeśli DUST nie będzie miał - z braku lepszego słowa - zazębienia z Eve, to będzie po prostu kolejnym, jednym z wielu, shooterów na rynku i po pół roku gracze o nim zapomną.

Właśnie interakcja z Eve jest JEDYNYM selling pointem DUST'a.

F-YU:
ciekawe czy dust będzie obsługiwał coś poza padem.
shootery 3d na padzie są strasznie wymagające... mysz i klawiatura daje nad tą formą sterowania ogromną przewagę.

jeśli dust wyszedł by tylko na ps3...
sprzedawał by się prawdopodobnie jak świeże bułeczki. (brak piractwa, ludzie są złaknieni nowości, świetna metoda dystrybucji online)
- porażką będzie wydanie tego i na xbox i na ps3. Powinni coś wybrać i koniecznie ustandaryzować metody walki bo to będzie inaczej rzeźnia jak się
myszowcy spotkają z padowcami - a wkońcu rozgrywka ma dotyczyć poważnego interesu  ;D

http://forum.polygamia.pl/index.php?topic=1068.0

jeśli to będzie wyglądało jak w np. uncharted 2... to 0 przyjemności z gry... ten kto ma lepszy interface wygrywa i tyle.

Gregorius:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 27, 2010, 14:20:44 ---Właśnie interakcja z Eve jest JEDYNYM selling pointem DUST'a.

--- Koniec cytatu ---

i może być gwoździem do trumny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej