Forum Gry > Inne gry
Dust 514
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 17, 2013, 12:38:16 ---Gdzieś widziałem filmik promujący Dusta na którym destroyerem taszczył moduł/lądownik z piechurami, mam nadzieję że to nie fikcja, tylko za jakiś czas będzie rzeczywistością i wszelkie takie operacje będą wykonywane przez pilotów.
--- Koniec cytatu ---
Zapomnij. Skala możliwego griefingu byłaby taka, że wycie DUST-owców niosłoby echem po świecie ;)
Nosum Hseebnrido:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 17, 2013, 12:10:39 ---Już można :P
--- Koniec cytatu ---
Trzeba być tylko w FW(neuty nie mogą się podpiąć puki co pod dystrykt) i wiedzieć gdzie i o której.
Jest taki ogólno-dostępny kanał, nazywa się "Dust OB" niby każdy na niego może wejść i zaprosić kogoś na orbitala :) przynajmniej takie były początkowe intencje tego kanału - teraz to bardzie eventowy kanał. Właścicielami są Imperfect - to corporacja, stworzona przez ludzi którzy wyszli z BetaMax. Imperfekci wygrali pierwszy turniej Dusta w meczu z Seraphim Initiative. Przez okrągłą betę wszystkie eksplojty zostawiali dla siebie, teraz zmienili politykę PR i grają testerów.
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 17, 2013, 12:25:16 ---Tak, oczywiście - wspierasz ogniem "swoich", a nie "nuke them all just for teh lulz".
--- Koniec cytatu ---
Narazie FrendlyFire jest włączony, w tej chwili gra miejscami przypomina ChildCareMod:On jak na przykład 3 kolesi rzuca w Ciebie granaty - nawzajem nie mogą sobie nic nimi zrobić, ale Ty padasz po sekundzie. Nikomu się to nie podoba, także na bank "nuke them all just for teh lulz" będzie wprowadzone, jeszcze nie wiemy dokładnie kiedy ale każdy OB będzie zadawał obrażenia dla wszystkich osób walczących na planecie. Jeśli miałbym zgadywać kiedy to wprowadzą to typował bym ekspansje do 0.0.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 17, 2013, 12:14:32 ---Ale chyba zające na dole muszą wskazywać cel tym na na orbicie? Tak przynajmniej zrozumiałem z filmów na YT.
A przy okazji sprawa która mnie nurtuje od jakiegoś czasu ;) Jak piechurzy przenoszą się z planety na planetę czy między systemami?
--- Koniec cytatu ---
Tak, w tej chwili niema innego sposobu na dowiedzenie się gdzie jest potrzebny OB jak zapytanie memberka z Dusta(nawet będąc w tej samej corporacji Eve niema zamarkowanego tego w kalendarzu czy gdzieś).
Odpowiadając na drugie pytanie to na tą chwile niema mechaniki do tego, ale w przyszłości będą przeskakiwać między JC zainstalowanymi na stacjach z Eve, stacjach medycznych na planetach, będą mogli też przeskakiwać między Barkami i kto wie może będzie można montować na statki w Eve moduły CRU dla zajączków(jakieś 90% ludzi na samym początku gry spawnuje się na MCC tylko dlatego, że lubią z niego wyskakiwać).
SokoleOko:
--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Styczeń 18, 2013, 00:11:55 ---Trzeba być tylko w FW(neuty nie mogą się podpiąć puki co pod dystrykt) i wiedzieć gdzie i o której.
--- Koniec cytatu ---
Widziałem jakiś artykuł na Eve Wiki, w którym był napisane, że nie trzeba było w FW, ale za chiny ludowe znaleźć tego nie mogę :sciana:
Lanca:
Tutaj znajduje się sporo detali nt. interakcji EvE - DUST. Nie jestem pewien, czy się pojawił w tym temacie.
LINK LINK LINK
Wyczytałem, że jednak trzeba należeć do FW, żeby móc bombardować planetki. A opcje do OB widzisz w momencie kiedy wlatujesz nad jakiś dystrykt planety i podłączasz się do satelity.
SokoleOko:
--- Cytat: Lanca w Styczeń 18, 2013, 00:50:46 ---Wyczytałem, że jednak trzeba należeć do FW, żeby móc bombardować planetki. A opcje do OB widzisz w momencie kiedy wlatujesz nad jakiś dystrykt planety i podłączasz się do satelity.
--- Koniec cytatu ---
O tym mówiłem. To DUST-owcy nie muszą należeć do FW ;)
Swoją drogą, żeby o swoich end-gamowych użytkowników CCP dbało tak jak o FW :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej