Forum Gry > Inne gry

Dust 514

<< < (38/80) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 17, 2013, 12:10:39 ---Już można :P

--- Koniec cytatu ---
Ale chyba zające na dole muszą wskazywać cel tym na na orbicie? Tak przynajmniej zrozumiałem z filmów na YT.
A przy okazji sprawa która mnie nurtuje od jakiegoś czasu  ;) Jak piechurzy przenoszą się z planety na planetę czy między systemami?

SokoleOko:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 17, 2013, 12:14:32 ---Ale chyba zające na dole muszą wskazywać cel tym na na orbicie? Tak przynajmniej zrozumiałem z filmów na YT.

--- Koniec cytatu ---

Tak, oczywiście - wspierasz ogniem "swoich", a nie "nuke them all just for teh lulz".

--- Cytat: VonBeerpuszken w Styczeń 17, 2013, 12:14:32 ---A przy okazji sprawa która mnie nurtuje od jakiegoś czasu  ;) Jak piechurzy przenoszą się z planety na planetę czy między systemami?

--- Koniec cytatu ---

Odpowiadające nie wprost - my nie możemy temu zapobiegać (np. rozwalając ich statki).

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 17, 2013, 12:25:16 ---Tak, oczywiście - wspierasz ogniem "swoich", a nie "nuke them all just for teh lulz".

--- Koniec cytatu ---

No to trzeba zainwestować w konsolę.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 17, 2013, 12:25:16 ---Odpowiadające nie wprost - my nie możemy temu zapobiegać (np. rozwalając ich statki).

--- Koniec cytatu ---
Gdzieś widziałem filmik promujący Dusta na którym destroyerem taszczył moduł/lądownik z piechurami, mam nadzieję że to nie fikcja, tylko za jakiś czas będzie rzeczywistością i wszelkie takie operacje będą wykonywane przez pilotów.
No i oczywiście mam nadzieję że współpraca Dusta i EVE nie skończy sie na FW.

Phobeus:
Myślę, że nasze zajączki cały czas posługują się jump clonami. Skoro już mają nawalone w mózgach od częstych transferów świadomości spowodowanych śmiercią na polu bitwy, to czemu nie aktywować jump clona nawet kilkadziesiąt razy na dobę?  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej