Forum Gry > Inne gry
Dust 514
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 18, 2013, 10:06:55 ---O tym mówiłem. To DUST-owcy nie muszą należeć do FW ;)
Swoją drogą, żeby o swoich end-gamowych użytkowników CCP dbało tak jak o FW :/
--- Koniec cytatu ---
Przecież był już buff anomalek.
GlassCutter:
--- Cytat: Theronth w Styczeń 18, 2013, 12:58:02 ---Przecież był już buff anomalek.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to jest coś czego od zawsze potrzebowaliśmy :D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 18, 2013, 10:06:55 ---Swoją drogą, żeby o swoich end-gamowych użytkowników CCP dbało tak jak o FW :/
--- Koniec cytatu ---
A jeszcze całkiem niedawno był płacz że FW to takie nieudane/niechciane dziecko i trzeba coś z tym zrobić żeby ludzi przyciągnąć...
Więc robią i zachęcają.
Znów źle?
Doom:
Bo widzisz Puszek to jest tak:
- FW to low LOLsek wiec ci co tam sie bawią to cioty nie mężczyźni z wielkimi stalowymi kojones i można sie z nich nabijać, zwłaszcza jeśli CCP ułatwia to kiepską mechaniką FW
- CCP to naprawiło i teraz trudno się z tego nabijać bo zmiany w mechanice FW i statkach t1 bardzo podbiły jakość zabawy
- na anomalkach łapało sie tłuste raciarki głównie idiotów nie wiedzących jak latać w null, lub ludzi którzy akurat mieli pecha być zajętymi czymś na innym koncie / in real, mającymi desynk itp i sie machało epenem jakim to sie jest pvperem, że sie soluje vagą bs'y itp
- złe ccp zmieniło anomalki i teraz już tak nie można a przynajmniej dużo trudniej jest niż było
to w efekcie mamy tu dwa policzki wymieżone w ludków z null ze strony ccp ;)
VonBeerpuszken:
@Doom
To było pytanie retoryczne ;), ja doskonale wiem że jest pewna grupa osób która będzie ZAWSZE niezadowolona, cokolwiek by CCP nie zrobiło.
Dobrze wiem że gdyby Dust połączyć w pierwszej kolejności z sovem byłby płacz że znów kerbiry z nullseka są przez CCP dopieszczani. Co ciekawe, wątpie w to żeby ten płacz uskuteczniali mieszkańcy low i milicjanci ;)
P.S.: jestem mieszkańcem null (co najgorsze w sojuszu sovholderskim) i jakoś nie czuję żebym dostawał po mordzie...znaczy się policzków :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej