Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Polska spolecznosc w Nowym Edenie.
Ellaine:
W C0ven było i jest wielkie stado naszych szpiegów, sympatyków, ex memberów i na odwrót. Zresztą w swoim czasie lataliśmy w Stain.
Nie twierdzę że jesteśmy jakoś wyjątkowo aktywni, tylko że się rozwijamy i równamy do średnich standardów 0.0, co przy naszym punkcie wyjścia i założeniach jest pewnym osiągnięciem (jesteśmy lepsi od połowy NC w tym mnóstwa korpów które nie mają założenia rekrutacji leni :)
Anna Nietrzeba:
Powiedzmy sobie jasno dla pbn jedna miarą aktywności jest udział w roamach i szeroko pojętym pvp i z tej wykolejonej ;) perspektywy możesz mieć rację. CBC traktuje pvp jako jedną z możliwości jaką daje ta gra. Wystawialiśmy w sprzyjających warunkach kilkunastoosobową flotę do wspólnego robienia plexow np - :), wspólnie inwestujemy w rozwój naszych systemów, wystawiamy nieraz najwięcej osób na cta i roamy spośród całego aliansu , itp co chyba jednak zalicza się do gry razem.
Po drugie ten próg aktywności co podałeś tez nie jest żadnym argumentem cbc zawsze odkąd pamiętam przeciętnie wystawiało 5%-10% składu osobowego jak miało 50 osob , podobnie kiedy liczyło sobie 100 osob , jak i teraz. Pewnie tak samo będzie jak będzie sobie liczyć 300 osob. Po prostu u nas ten próg jest inny a przyczyn może być wiele , zaczynając od tego, że trafiają do nas gracze ,którzy mają akurat tyle a nie więcej czasu na grę ale nie oznacza to żadną miara, że jesteśmy nieaktywni i że jesteśmy korporacją solo graczy którzy tylko lubią poklikać na czacie.
A tak na marginesie zerknąłem na kb yarr i wygląda ze nasz 180osobowy "afkujący corp" generuje więcej killi niż cały 420 osobowy alians http://yarrr.danlind.se/?a=home&w=28&y=2010 zupełnie mi to nie przeszkadza a wręcz cieszy, że są jeszcze poza nami corpy ze zdrowym podejściem do gry ;) . No ale skoro yarr wymieniłeś jako aktywny to nie rozumiem skąd takie zdanie o cbc.
Colonel:
--- Cytat: Mikker w Sierpień 11, 2010, 16:39:37 ---
I moje pytanie :Co sie dzieje w swiatku polskich korporacji pirackich?Co z BSI?Co z voodoo?
--- Koniec cytatu ---
co u nas sie dzieje ?
jakos nigdy o tym oficjalnie sie nie wspomina
mamy juz za soba siedzenie w jednym miejscu i latanie z zaprzyjaznionymi...
dosc juz dawno wciaglo nas do dziury skad operujemy na terenie calej galaktyki,
otwierajac codziennie nowe przejscia, czasem cale lancuszki wh dajace dostep do odleglych od siebie regionow
skupiamy sie na piractwie, sztuce ransomu, nie pogardzimy zadna bitka
wciaz staramy sie nie atakowac polakow :)
nie zajmujemy sie zadnym innym aspektem gry poza pvp - piractwo
latamy w malych gangach, zbieramy doswiadczenia...
miewamy mnostwo fajnych przygod...bo chyba to jest esencja tej gry 8)
w samej korporacji jest dosc spartansko, sa zasady ktorych sie trzymamy i one chyba nas okreslaja [ deskrypcja korpa ]
nie wchodzimy w polityke bo to blazenada a nie ze jestesmy za slabi czy za mali...
nie zachwalam naszego stylu gry bo jest raczej trudny, dla wielu okazal sie zbyt trudny...
czesc nawet zaczela sie buntowac, przywiazalem do dechy...wywalilem za burte i plywaja teraz gdzie indziej :-*
moze ktos z vudu cos doda od siebie, cos pominolem ?
amra:
--- Cytat: Colonel w Sierpień 11, 2010, 20:49:28 ---wciaz staramy sie nie atakowac polakow :)
--- Koniec cytatu ---
kiepsko to wam to idzie, jestem pewien na 100%, ze moj geddon nie zapalił sie sam :)
nugatar:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 11, 2010, 19:13:41 ---A tak na marginesie zerknąłem na kb yarr i wygląda ze nasz 180osobowy "afkujący corp" generuje więcej killi niż cały 420 osobowy alians http://yarrr.danlind.se/?a=home&w=28&y=2010 zupełnie mi to nie przeszkadza a wręcz cieszy, że są jeszcze poza nami corpy ze zdrowym podejściem do gry ;) . No ale skoro yarr wymieniłeś jako aktywny to nie rozumiem skąd takie zdanie o cbc.
--- Koniec cytatu ---
Mam zasadniczo w pompie to forum ale błagam!!!
KB yarrr to: http://yarrr.killmail.org/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej