Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (18/19) > >>

DrackUll:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 07, 2010, 20:19:18 ---mozliwosc ignorowania newsow z niechcianych dzialow ( bo krew mnie zalewa jak wchodze na forum o eve online i widze w newsach kilka postow o innej grze )

--- Koniec cytatu ---

Col nikt Ci nie powiedzial?
juz niedlugo centrala zmienia nazwe na "WoT Centrala" :P

Soulscream:

--- Cytat: Colonel w Wrzesień 07, 2010, 20:19:18 ---mozliwosc ignorowania newsow z niechcianych dzialow ( bo krew mnie zalewa jak wchodze na forum o eve online i widze w newsach kilka postow o innej grze )

--- Koniec cytatu ---

To niech Cie zaleje, to nie sa newsy tylko watki. To, ze community dyskutuje na inne tematy to akurat atut. Teraz pitolisz, ze nie interesuje - a ktoregos dnia znajdzie sie dla Ciebie smaczek. Ja po prostu ignoruje to co mnie nie interesuje v0v. Polecam takie podejscie.

Okropniak:
Soul dobrze gada :)
Jak gadaja o kopaniu i tego typu sprawach, czy najlepszych fitach do PVE tengu to tez malo to ma wspolnego z tym co mnie interesuje ale sie nie jeze.
Natomiast co do samego WOT to slyszalem ze juz nie jeden CEO sie zagrzal jak we flocie zobaczyl polowe skladu bo reszta poszla sobie pyknac partyjke WOT - co zreszta mnie nie dziwi - wszystko co nowe ma swoj urok a tu tym bardziej bo sie nie traci wypimpowanego tanka. Nie mowie zeby zaraz w eve to wprowadzac - ale jest mila odmiana po prostu w stosunku do wylecenia swoim odkurzonym-odpicowanym shipem i zostania primary i chocbys nie wiem jaki byl silny i tak pekasz :) (wiem wiem ,zalezy czym z jakim wsparciem sie leci itp - generalnie rzecz ujmuje)

W kazdym razie - jak rzecz sie rozwinie na cos wiekszego niz chwilowa odskocznia od orki w eve to i forum sie wydzieli - zeby nie zalewac postami. Poki co i tak ludzie sa skonsolidowani w wiekszosci w eve, nawet w WOT graja calymi korpami jesli juz - stad tez zalatwilem TS niezalezny zeby ludzie mieli okazje polatac razem ze swoimi zacietymi wrogami i sie przekonac ze mozna wspolpracowac :)

Xarthias:
Mamy już sposób, aby WoT był widziany tylko dla zainteresowanych nim, trwa jego wdrażanie.

Ptysiu:
Proszę państwa. WoT to nie pierwsza i nie ostatnia gra, o której jest głosno na centralce. Fala pryszła i odejdzie, a wy wrócicie do swoich starych sporów, kto ma wiekszy e-peen i dlaczego C0ven/Bufu :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej