Eve Online > Dyskusje ogólne
co z tą centralą
Hastrabull:
--- Cytat: Syntion w Wrzesień 07, 2010, 16:43:58 ---Trupem o ktorym pisalem wczesniej jest strona WWW. To tam sie nic nie dzieje. Wlasciwie wiekszosc skipuje wprost na forum. To wszystko.
--- Koniec cytatu ---
Masz 100% rację tutaj. Jakieś pomysły?
F-YU:
[admin]A teraz poproszę wersję zrozumiałą dla reszty ludzi
Doom[/admin]
HammerSnake:
hym a dla mnie stronka to taki gps dzięki liście "Najnowsze Posty". W zasadzie zaraz po przeczytaniu topica/postu wracam do stronki i naciskam f5 :D .Ciężko by było jakby ten gadget przepadł :'( .
Oprócz tego zawsze zerkam na eveonline.com | news from EVE + jedno spojrzenie okiem na fity
Całą resztę generalnie moje oczy pomijają. Przy okazji tego tematu zerknąłem pierwszy raz na całą stronę i nie powiem jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem informacje o kanałach ,coś z wykorzystaniem api itd. - szok :D.
Generalnie jeżeli o mnie chodzi to bym wywalił wszystko prócz tego gadgetu najnowsze posty ,news from eve.
Jak dla mnie stronka spełnia moje oczekiwania ,bo co tu można dodać?
Jak jest jakiś ważny news do przekazania to zaraz ktoś założy nowy topic i bez problemu można go odnaleźć w najnowszych postach.
Można by dodać możliwość wrzucania artykułów związanych z eve. Może by to ludzi zmobilizowało do pochwalenia się jakimiś odkryciami /spostrzeżeniami itd.
Sam bym dodał opowiadania jak ktoś już wcześniej wspomniał + może jakieś recenzje najnowszych książek sci-ficition / jakieś fragmenty opowiadań od wydawców itp.
+zmieniona lista korporacji .
Part 1 korpy szkoleniowe (polskie /międzynarodowe)
Part 2 Polskie korporacje.
–każdy korp ma dla siebie stronę do wypełnienia według jakiegoś tam szablonu.
+mapka eve miniaturka do kliknięcia jak to kiedyś było
Colonel:
centrali nie trzeba rozbujac jak to ktos wspominal
to zyje i wcale sie az tak zle niema
dla mnie najwazniejsza jest funkcjonalnosc
jak Hammer wspomnial zbior mapek, moze sa jakies historyczne zeby popatrzec mogli ci co ich polityka interesuje jak sie sytuacja zmieniala latami/miesiacami
stronka szablon z wyciagiem info o polskich korporacjach ( moge pokombinowac jakby to mialo wygladac )
mozliwosc ignorowania newsow z niechcianych dzialow ( bo krew mnie zalewa jak wchodze na forum o eve online i widze w newsach kilka postow o innej grze )
i moze daloby sie wydluzyc te liste nowych tematow do moze ...15 ( bo niektore posty dosc szybko zdychaja a niedbaluch autor pisze je w jakims dziale sd0py i jak nie ma w najnowszych to juz znalesc ciezko )
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: HammerSnake w Wrzesień 07, 2010, 19:58:52 ---hym a dla mnie stronka to taki gps dzięki liście "Najnowsze Posty". W zasadzie zaraz po przeczytaniu topica/postu wracam do stronki i naciskam f5 :D .Ciężko by było jakby ten gadget przepadł :'( .
To o czym piszesz jest możliwe po naciśnięciu jednego klawisza na górze po lewej stronie forum /// Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty ///
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 07, 2010, 20:19:18 ---mozliwosc ignorowania newsow z niechcianych dzialow ( bo krew mnie zalewa jak wchodze na forum o eve online i widze w newsach kilka postow o innej grze )
Od Xarthias dowiedziałem się, że ta opcja jest prawie nie możliwa do zrealizowania (przy próbie zaimplementowania tego do forum sprawiała ponoć adminom wielkie problemy ... czy jakoś tak)
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej