Eve Online > Dyskusje ogólne

co z tą centralą

<< < (11/19) > >>

SokoleOko:
Na SHC bardzo fajnie wyszedł wątek zatytułowany "Mądre odpowiedzi na głupie pytania". Może warto byłoby zrobić polską edycję?

Zasada prosta - każdy może zadać każde pytanie na temat gry, na które dostanie dobrą merytorycznie odpowiedź.

Gregorius:
Gratulacje Xart!

Sokole, ten pomysł imo jest całkiem fajny, o ile (uwaga) nie będzie prób rozkręcania flejm-o-polewek. Trza po prostu zrobić temat przyklejony w Noobgarden i jedziem ;)

Btw. Moja koncepcja na rozwój Centrali obejmuje wcielenie KNE do portalu (nie mam pojęcia jak - jakies pomysły ?). KNE jako samodzielna strona zdechła dość szybko, jednak wiem, że nadal są ludzie, którzy mają potencjał i co najważniejsze - ochotę dzielić się swoją twórczością. Więc fajno by było, jakby to jakoś podłączyć (nawet jak zdechnie, to treść będzie sobie ładnie czekać na nowych userów, którzy w czasie kopania/kampienia/racenia/czegokolwiek mogliby poczytać.
Marzy mi się system a'a EvE Chronicles... Coś podobnego usiłowałem zrobić na KNE, jednak silnik nie pozwalał mi na zbytnie szaleństwa...
Ktoś zechce pomóc ? :>

Jeśli chodzi o brak admina - fakt, da się odczuć :D

Colonel:
Xart sie ozenil ?  ;D  ;D  ;D

no to juz ..........:

Azbuga:
to dopiero problem jak się klony pojawiają :) wtedy nie ma czasu na nic. żony się neutralizuje kupując im drugiego kompa :D

Doom:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 12, 2010, 15:01:21 ---Na SHC bardzo fajnie wyszedł wątek zatytułowany "Mądre odpowiedzi na głupie pytania". Może warto byłoby zrobić polską edycję?

Zasada prosta - każdy może zadać każde pytanie na temat gry, na które dostanie dobrą merytorycznie odpowiedź.

--- Koniec cytatu ---
Już to masz na centrali. Dział Noobgarten się kłania

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej