Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasze żenujące akcje

<< < (16/49) > >>

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Maj 31, 2011, 13:26:48 ---@Dark Jak sie ma wardek to sie wogle nie lata po empire w innym celu niż szukanie zadymy :P

--- Koniec cytatu ---
Tak wiem, ale z racji tego ze byc moze niedlugo bede mial kawal drogi do venal to postanowilem zlamac ta zasade i machnac standing raz dwa. tyle ze bylem zaleniwy zeby na alt kontach sobie scouty rozstawic - tymbardziej ze to planowalem zrobic...

....jak tylko na localu zobacze pierwszego war targeta ;) PRoblem w tym ze sie nie spodziewalem ze wyrosna spod ziemi do tego jeszcze z npc logistykiem
Moj fail i nauczka na przyszlosc ;) I przy okazji przestrzegam wszelkich innych "gierojow" co postanowia ta zasade zignorowac.

Doom:
O ile możesz się dziwić że wyrośli jak spod ziemi (chociaż też nie powinnieneś, widać że obycie w high sec wardekach nie masz :P ) to npc log może dziwić tylko z jednego powodu. Że byl tylko jeden ;)

Siri Irme:
Prawie jak u Zgudiego Dark ;)

sc0rp:

--- Cytat: Doom w Maj 31, 2011, 13:38:34 ---O ile możesz się dziwić że wyrośli jak spod ziemi (chociaż też nie powinnieneś, widać że obycie w high sec wardekach nie masz :P ) to npc log może dziwić tylko z jednego powodu. Że byl tylko jeden ;)

--- Koniec cytatu ---
Ano nie mam obycia, dlatego pierwszy i ostatni raz zlamalem ta zasade.

--- Cytat: hctob w Maj 31, 2011, 13:39:01 ---Prawie jak u Zgudiego Dark ;)

--- Koniec cytatu ---
Bez przesady ja wiedzialem jakie sa konsekwencje i wiedzialem czym sie sieroty charakteryzuja, poprostu smiadomie zignorowalem zagrozenie blednie zakladajac ze bede od nich sprytniejszy.

Doom:
Dlatego jestes teraz niżej niż Zgudi, on to zignorował z głu z braku wiedzy :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej