Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasze żenujące akcje

<< < (7/49) > >>

Alto Saotomeo:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 29, 2010, 09:02:05 ---Akurat pimpowanie dział nie pomoże, bo tutaj kluczowa jest możliwość korzystania z Barrage. Wyobraź sobie Vagabonda uzbrojonego w AC meta 4 ;)

--- Koniec cytatu ---

Tiaaa, wiem, ale i tak fajnie sie tym lata chociaz fakt faktem barragy mi brakuje w pewnych momentach ;] ETA to i tak 14 dni, pewnie do tego czasu wdupie nastepnego.

Voulture:
I wrzuc tam ladniejszego neuta nastepnym razem ;]

Goomich:
To nie jest z KB, ale też żenua.

Początek 2007 roku. Ja wtedy byłem programowym kerbirem (większość skilli w kopaniu i produkcji, jako tako (żeby nie zginąć na misji lvl3) zrobiony caracal, drake i raven). Wleźliśmy do C0venu, część ludzi poleciała do Venal (gdzie C0ven mieszkał wtedy) wcześniej, zostałem w Solitude, żeby pozałatiwć sprawy do końca (czyli rozkopać więcej pasków. :P).
Tak sobie siedzę i przysłuchuję Ventowi, a tam parę osób chwili się swoimi sukcesami paskowymi: "Haha, złapałem dreda!", "A ja wczoraj", "Ja miałem już dwa i oficera". Moja reakcja: Enpece latają dreadami w 0.0? Pierdolę, nie lecę.

Wcześniej widziałem BSy w lowseku, więc dready w null wyglądały na całkiem logiczne. :)

mpp:
http://kb.bu-fu.org/?a=kill_detail&kll_id=50799

Opis sytuacji: mało zalogowanych ludzi w korpie w obecnej chwili,  a właśnie rozpoczął się fest dmuchania posa po ostatnim wlocie matek WN/PL to pomyślałem sobie, ze podmucham posa nawet jesli byłby to zysk 1 pixela na shieldzie /h (skoro sie scimiego nie wyskillowało) a, ze cap siadał to myśle kupie sobie bateryjki.
Tak wiec  lece swoim uber pseudo scimitarem do 0-w,wszedzie czysto ładnie etc to kupuje bateryjki i undock oczywiście locala nie sprawdziłem i w te 30sek stwierdziłem, ze odsączę kartofelki aby nie posikać się z nudów przy pompowaniu posa wracam klonownia  :P
Kolejna sytuacja (linka nie podam bo to od NPC) :P

a wiec lecimy całym gangiem do ruskich aby postrzelać w kerbirów z RA
przez 25sys totalne pustki ludzie w gangu z żalu zaczynają już odgryzać sobie stopy
nagle po skoku naszym oczom ukazał się obraz 3 neutów na lokalu to wszyscy skanery w dłon i jedziemy skan skan skan i nigdzie nima no to nasz FC wywalił proby bach jest plex kerbirza plexa no i pytanie kto jest w jakims uber fast statku do taklowania trafilo na mnie.. dramiel..
no to siup na eskalacje łapać lece 1 pokój pusty lece 2 jakieś raty a hostów juz nie widać....
to mpp mistrz dramiela zamiast spitalać ile wlezie na jakas osobe z gangu wcisna speak na vencie i opisuje sytuacje ze dal ciała i nie złapał nic na obiad i w tym momencie do uszu reszty gangu doszedł głos pojawiajacy sie przy wywalaniu kapsuły z eksplodujacego statku

i 20 męskich głosów rechoczących się do rozpuku (haha lama zdechł na npecach) rechotali się jeszcze kolejny dzień

[gmod=Khobba]scalone dwa posty[/gmod]

Ellaine:
Wczoraj polujemy sobie na jakies niewidzialne cholerstwo T3. Nasz straszliwy bait drake sobie raci reszta sie czai, kiedy nagle bait krzyczy 'wskakiwac, na mnie, huzia na juzia, hajda na kon, tratatata, mam czerwonego myrma, drugiego reda nie ma'. Gang lapaczy wpada do systemu, a tam red na localu jeden a nie 2 (?!?). Lecim na pasek, a tam bait leje niebieskiego myrma, pilot niewidzialnego cholerstwa sie smieje z nas na localu a my romimy wielkie oczy.

Ot, bait byl 7165 altem i akurat nie mial ustawionego overview a niebieski myrm mial sec -10. taktyka baitowania zdecydowanie do poprawienia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej