Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasze żenujące akcje

<< < (6/49) > >>

Gregorius:
Łoooo Raan Wrócił!!!
I to jeszcze w jakim stylu! :D
(choć miałem nadzieję, że jeden z wtopionych będzie w formie sleepkamper :D)

o7

amra:
Dobra to i ja sie pochawle, lacznie "being concorded" zdazylo mi sie juz z 5 razy. Ale najbolesniej pamietam jak kupilem sleipnir-a + frakcyjny fit + crystale i ustawilem kurs na system gdzie juz 3 x hulka zabilem w low-sec, pozatym tam zawsze znajdowal sie ktosc koto tego hulka chcial pomscic wiec liczylem na sporo fan-u. No i polecialem, wpadam do systemu jest hulk, no to jump na paske i strzelamy, po 2-3s nagle musze tankowc, oho hulk puscil na mnie dronki, ale moj tank nie trzyma, panika ale ten hulk "napierdala" i puff. A teraz fakty: pomylilem jedna literke w pisowani systemu i polecialem do 0.6, oraz mialem wylaczane na overview wszytkie npc-e, a poniewaz concord przylecial od dupy strony to go nie zauwazylem. No i tak poszlo 4h npc-owanie w 30s do piachu.

naye666:
Jako iż jestem mistrzem wtop ;)
http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=9057512
tutaj padł mi jeden z pierwszych navy scorpów, rupture zneutował mnie na śmierć, oczywiście wsparty przez logistyka i pewnie kilka typa z tylu gdybym tego logistyka dotknął.
Na koniec dał mi do wyboru wyskoczyć z shipa albo go stracić, wolałem by go stracił, szkoda shipa za 600 mln gdy mogłem go odzyskać w 2 godzinki w low secu ;P

# 2
http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=9299408
tutaj zabawa z can flipperem, ubiłem mu alta, ubiłem mu shipa, ale na scanie zobaczyłem bhaaaaaalaaaa, zanim odskoczyłem to zaklinalem sie na pasku i puf po statku :]

Alto Saotomeo:
Uwielbiam latac drogimi statkami, taka moja wada ze wole npcowac przez 3 dni zeby kupic sobie statek za 1b nawet jak brakuje mi skili na pewne moduly, fun is fun ale do rzeczy.

http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=49703

Latalem nim od jakiegos czasu, zawsze sie wymigalem od smierci nawet w duzych kampach. Pewny siebie wiedzac ze za dupa jest gang bsow na snipe posluchalem fc i odbijalem od bramy zamiast wywarpowac. W gangu swiecilem sie jak latarka (reszta to zwykle t2 shipy pomieszane z bc). W sumie nie mialem jakiejs tam paniki jak mnie zlapali, spokojnie patrzylem jak w mega szybkim tempie schodzi mi shield, armor a potem puff. Fail w tym ze machariel z dzialkami t1 :P (a mialem kupic komplet Republic Fleet 800mm zeby glupio na kb nie wygladalo).

*Alto Saotomeo zawija sie na anomalie zarobic na nastepnego i komplet meta 4 dzialek zeby znowu zabawnie wygladalo :P

SokoleOko:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Lipiec 29, 2010, 02:16:00 --- Fail w tym ze machariel z dzialkami t1 :P (a mialem kupic komplet Republic Fleet 800mm zeby glupio na kb nie wygladalo).

--- Koniec cytatu ---

Akurat pimpowanie dział nie pomoże, bo tutaj kluczowa jest możliwość korzystania z Barrage. Wyobraź sobie Vagabonda uzbrojonego w AC meta 4 ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej