Eve Online > Dyskusje ogólne
Nasze żenujące akcje
CATfrcomCheshire:
Kiedys ostro wciety uslyszalem wolanie z drugiego konca galaktyki, ze cos sie dzieje, wiec szybko ustawilem klona wydokowalem w jaju (tak mi sie wydawalo), i selfdestrukt. Po 2 minutach, patrze, a ja dalej w jaju, a obok wrak mojego machariela do pvp... A kiedy indziej latalem sobie po paskach szukajac oficerow, bylem juz bardzo "zmeczony" wiec mysle sobie - to juz ostatni pasek, potem dokuje... Niestety zasnalem w warpie i spalem ponad 2h, obudzilem sie na belcie w jaju obok spawnu 3 tyrantow i wraku swojego Machariela... Fail, no i wszystko oczywiscie przez alkohol.
P.S. tylko nie mowcie nikomu...
Gaunt:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Kwiecień 08, 2012, 07:03:52 ---Kiedys ostro wciety uslyszalem wolanie z drugiego konca galaktyki, ze cos sie dzieje, wiec szybko ustawilem klona wydokowalem w jaju (tak mi sie wydawalo), i selfdestrukt. Po 2 minutach, patrze, a ja dalej w jaju, a obok wrak mojego machariela do pvp... A kiedy indziej latalem sobie po paskach szukajac oficerow, bylem juz bardzo "zmeczony" wiec mysle sobie - to juz ostatni pasek, potem dokuje... Niestety zasnalem w warpie i spalem ponad 2h, obudzilem sie na belcie w jaju obok spawnu 3 tyrantow i wraku swojego Machariela... Fail, no i wszystko oczywiscie przez alkohol.
P.S. tylko nie mowcie nikomu...
--- Koniec cytatu ---
wreszcie na Ciebie coś mamy
ja kiedyś straciłem tengu bo zasnałem na pasku : D
Khurghan:
Wróciłem z flaszki wczoraj do domu, to czemu by nie polatać. Wsiadłem w Harpie i hej na wycieczke. No i skończyła się po jednym skoku. Dorwałem armor hurka okolo 500km od bramy i go zaczynam rzeźbić i rzeźbić i rzeźbić i rzeźbić, alt+tab na piekielnych, i dalej rzeźbie ( oczywiście ustawiłem sobie orbite coby było wygodniej :p ) Nagle załącza się brzęczyk, JPKM co jest grane. Aha, podleciał ze mną pod sentry haha. A ze 20% armora zostało ...
http://eve-kill.net/?a=pilot_detail&plt_id=769899&view=losses&m=4&y=2012
Nitefish:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 07, 2012, 14:10:50 ---Nie, z tym się nie zgodzę. Aktywne tengu to totalny fail w 0.0 - jeśli cokolwiek Cię złapie, zostaniesz zeżarty w 20 sekund. Na buforze masz szansę się zatłuc gościa zanim jego kumple dolecą. Albo dobić do gejta, jeśli tam Cię złapią.
--- Koniec cytatu ---
No Ciebie kiedyś złapaliśmy ze spuszczonymi gaciami na anomalce ;P
FN:
http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_related&kll_id=181266
Adwert byl ustawiony od 3‰+ ? :D bo licze wasze ew i oczom nie wierze :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej