Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 03, 2010, 14:03:24 ---Nie wiem z skad ten smiech. Nigdy nie mialem zadnych szpiegow w BUFU bo i po co. Zbyt malo znaczycie, zeby sie wami przejmowac. Widze, ze bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego tematu, wiec jakos nie pasuje mi to z postawa "we dont care".
U mad ?
--- Koniec cytatu ---
No why?
Dla mnie jestes smiesznym czlowiekiem ktory podnosi mi poziom dobrego humoru co popatrze na twoje posty. Ze tobie nie pasuje postawa "we dont care" to nie znaczy ze my takiej nie mamy. U FAIL. BUFU martwi sie o jedno - mieso do zabijania i patroszenia. Reszta tak naprawde nie ma znaczenia puki mamy kwadraciki i pare krzyzykow co by iskow na shipy nie brakowalo.
--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 03, 2010, 14:25:31 ---Napisal czlonek korporacji, ktora byla u takich poteg jak:
- Fallen Souls - Krall Amarr i wszystko jasne(cala evka z goscia sie nabijala jak bedac w MC sie sprzedal, co i tak go nie uchronilo przed strata tytka) - FAIL
- YouWhat - 1 miech - zreszta ten alians i tak dlugo nie pozyl. - FAIL
-Talon Alliance- nawet nie miech - to chyba byle tez incjatywa super wlocha Krall Amarra - FAIL
- autorska BeachBoys, zeby stacje miec dana od Boba na jakims zadupiu. Zamknieta tuz po stracie stacji w obronie, ktorej tez nie stawili oporu - FAIL
- Atlas - tona spamu na tym forum jaki to Atlas jest och, ahhh i jak swietnie wam w nim i jak sie identyfikujecie z tym aliansem. Zero obrony z waszej strony tego aliansu (polecam popatrzec na kb jak dzielenie stawiali opor). Na koniec uber wstyd i eseje Bufiakow z usprawiedliwianiem sie czemu tak sie stalo ( w podsumowaniu alians +2k, ale tylko Booby Atlas mial na tyle jaj i mu sie chcialo, zeby to prowadzic bo reszta to byly bezmysle drony) - UBER FAIL.
No nie wiem, ale ja na miejscu szarych membersow to bym sie martwil.
--- Koniec cytatu ---
Zazdroscisz tak pieknej historii i ze nasi ludzie nadal sie dobrze maja? Czy po prostu wylewasz zale ze nie uczestniczyles w tych jak to okresliles "FAIL" :D. Psycholog od problemow osobistych jest --------> TAM. Dac adres i umowic wizyte?
Jak Venz powiedzial - nie gramy w TWOJA wersje eve i nie bedziemy, mamy swoja piaskownice, swoje zabawki i dobrze nam tam.
You mad?
sc0rp:
@Deaell Portt nie przesadzaj w BU FU jest conajmniej kilka (wiecej nie znam z gry) fajnych, pomocnych i równych gości, a ty ich przedstawiasz jako bande dresow bijacych staruszki w ciemnych zaułkach (ja sie powoli zaczynam zastanawiac czy naprawde tobie nie zostala trauma po utracie rudy - jakkolwiek by to nie bylo absurdalne). A że chłopaki wlaczaja DC na forum to cieżko im się dziwic. Lider poszedł do RL, następca nie sprostał postawionemu zadaniu zarzadzania ally. Do tego były jakies układy/układziki wsrod kierownictwa ally na budowe SC, co maja zrobic - mowic fajnie bylo ale koniec z dupy? To by sr...li we wlasne gniazdo, sami maja mozgi i wiedza jak to wyglada z zewnatrz ale nie oczekuj ze beda publicznie sr..c na wlasne ally i wlasne kierownictwo. Co do tego ze bu fu wywiozlo wszystkie assetsy to nie do konca prawda (lub calkowita bzdura) bo różne hieny skampili kilku bu fu membersow w indykach i raciarkach (hint: eve-kill po tym jak atlas wylaczyl kb to chyba jedyne zrodlo informacji o kb atlasu).
Kombat:
Uwielbiam daela i jego Twórczość. 8)
Jest jak narkotyk, im więcej czytam tym bardziej nie moge się doczekać następnego odcinka.
BTW po raz kolejny popisałeś się znajomością faktów opisując historię naszego corpa, ale nawet nie będe już tego prostował, żyj sobie dalej w tym swoim świecie, jest cudowny ;D
Rabbitofdoom:
--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 03, 2010, 14:44:27 ---Z tego co wiem, to PBN totalnie brzydzi sie CTA i interesują ich skirmishe, czyż nie?
--- Koniec cytatu ---
I dlatego sobie teraz siedzi wygodnie w NPC space i z tego co widze jest im tam bardzo dobrze. A dlaczego bym was nie wzial to wlasnie napisal Alto.
SokoleOko:
--- Cytat: Alto Saotomeo w Wrzesień 03, 2010, 14:50:27 ---BUFU martwi sie o jedno - mieso do zabijania i patroszenia. Reszta tak naprawde nie ma znaczenia puki mamy kwadraciki i pare krzyzykow co by iskow na shipy nie brakowalo.
--- Koniec cytatu ---
A tak szczerze i bez trollowania (serio, mnie nie interesują stare spory, za młody jestem na to), naprawdę nie myśleliście o NPC space?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej