Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Venzon 2003:
--- Cytat: Aptu w Wrzesień 03, 2010, 14:12:07 ---1. IT rekrutuje jak leci.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---http://evemaps.dotlan.net/alliance/IT_Alliance/corporations
--- Koniec cytatu ---
od czasu utworzenia IT dolaczyl do nich tylko 1 korp - Tormentum Insomniae (hiszpanie z gbc ktorzy zmergowali 5 innych korporacji przed przystapieniem, stad to opoznienie)
faktycznie IT rekrutuje jak leci
Nitefish:
Deaell ale ty jestej krejzolem, o jaaaaaa! Dziwnym trafem nikt z nas nie ma problemów z tym co się stało z naszym (jak by nie patrzeć) aliansem tylko jakieś obszczymurki jak ty.
Wychodzi na to, że jesteś najlepszym źródłem wiedzy o wszystkich aliansach, korpach oraz tym co się u nich dzieje włącznie z wieloletnią historią. Zaczynam żałować, że nie zapytałem się grzecznie na początku gry w Eve co mam począć i gdzie się zaczepić bo rozpisał byś mi to pewnie perfekcyjnie.
Cholera, a teraz jeszcze to - Venzon nie jest tym za kogo się podaje, BUFU jest żałosne, jestem zgubiony i chyba skończę grać.
W związku z zakończeniem mojej przygody z Eve, chciałem rozdać moją kasę. Deaell - specjalna oferta dla Ciebie jako że mnie uratowałeś - jak wyślesz mi iski to wyślę Ci 10 razy tyle. Minimum 200kk. Jeszcze raz dzięki Deaell!
Venzon 2003:
@Deaell Portt: na szczescie nie gramy w twoja wersje EVE i nigdy nie bedziemy
zrob sobie wlasnego korpa, prowadz go i rob z nim to co nie bedzie dla ciebie FAIL
twoje teksty swiadcza tylko o tym jak bardzo cie boli to, ze nasza paczka zyje i ma sie dobrze
mozesz pisac ze to flejm ale nie da sie ukryc tej prawdy, ktora przemawia z twoich postow - pelnych goryczy i zawisci
i am sorry for u
Rabbitofdoom:
Tak AAA bylo sklonne przygarnac korpy odchodzace z Atlasu pod warunkiem ze przeszly by pomyslnie okres probny. O ile wiem mialy by taryfe ulgowa ze wzgledu na dawna wspolprace ale nic wiecej. Coz to raczej malo atrakcyjna oferta w porownaniu z tym z czym przyszly pewne sojusze do korpow w -A- jak tylko sie zaczela drama ze sie sypiemy itd. itp. Przypuszczam ze rownie ochoczo przydreptali do korpow z Atlasa.
A prywatnie to bylem przeciwny wogule zeby bu-fu proponowac cokolwiek, juz bym predzej przygarnal PBN bo oni by sie przynajmniej pojawili na CTA zamiast sie szfedac vagasami h wie gdzie.
Moze dlatego ze wcale tak duzo chetnych do przylaczenia sie do IT nie ma, bo wiem o conajmniej kilku korpach ktorymi sie panowie z IT interesowali.
Nitefish:
--- Cytuj ---juz bym predzej przygarnal PBN bo oni by sie przynajmniej pojawili na CTA
--- Koniec cytatu ---
Z tego co wiem, to PBN totalnie brzydzi sie CTA i interesują ich skirmishe, czyż nie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej