Śmietnisko > Flamewar
[Flame] Chaos na południu - 25.07
Nitefish:
Po prostu niektórzy oczekują, że opuścimy Atlas i napiszemy wszędzie, że to był totalnie z dupy alians, że całe szczęście, że już nas tam nie ma, inni membersi to pedzie itp.
Tak się po prostu nie stanie. Z leadershipem sojuszu pogmatwało się od zniknięcia Bobbiego ale mimo wszystko zawsze RL > Eve więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Ja się na przykład cieszę, że miałem okazję uczestniczyć w zabawie kiedy Atlas był w formie.
Skarby uratowane, hieny dostały raczej nieco ochłapów, mi na przykład ogryzły indyka wczoraj choć już byłem tuż tuż u celu :P
Alto Saotomeo:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 03, 2010, 14:57:49 ---I dlatego sobie teraz siedzi wygodnie w NPC space i z tego co widze jest im tam bardzo dobrze. A dlaczego bym was nie wzial to wlasnie napisal Alto.
--- Koniec cytatu ---
L-O-L what?
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 14:58:59 ---A tak szczerze i bez trollowania (serio, mnie nie interesują stare spory, za młody jestem na to), naprawdę nie myśleliście o NPC space?
--- Koniec cytatu ---
A to to ja nie wiem co sobie High Command myslalo. Nasi membersi powiedzieli jednoglosnie - my chcemy zabijac. Osobiscie to NPC space mnie nie kreci, juz mieszkalem w tym zadupiu i wiecej nie mam zamiaru.
Venzon 2003:
--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 03, 2010, 14:58:59 ---A tak szczerze i bez trollowania (serio, mnie nie interesują stare spory, za młody jestem na to), naprawdę nie myśleliście o NPC space?
--- Koniec cytatu ---
ofc ze myslelismy, dlatego tam wlasnie lecimy, powaznie
amra:
--- Cytat: Aeon Horax w Wrzesień 03, 2010, 13:48:09 ---Przyznaj sie, juz probowałes :D
--- Koniec cytatu ---
Watpie aby probowal, obawiam sie ze brak tytana probuje nadrobic iloscia bezsensownych postow.
Nitefish:
Rabbit, przetłumacz bo ja nie wiem o co chodzi. Czytam co napisał Alto raz po raz i nie widzę tam nic podejrzanego.
Btw - jesteśmy już blisko kolejnego flame pod tytułem: "Czy Bufu pierwsze nie chciało do AAA czy to może AAA pierwsze nie chciało Bufu?" :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej