Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (43/55) > >>

Venzon 2003:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 03, 2010, 13:55:52 ---No coz patrzac ostatnio na IT to oni by wzieli kazdy korp gdzie ludzie wiedza w ktorym miejscu jest F1 na klawiaturze. Powiedzial bym ze ich aktualna poprzeczka rekrutacyjna jest minimalnie wyzej od sojuszy z rainbow landu.

--- Koniec cytatu ---

i kto to mowi? czlonek ally, ktore probowalo zrekrutowac prawie kazdy korp z Atlasu... tak, BUFU tez grzecznie podziekowalo AAA za zaproszenie

Deaell Portt:

--- Cytat: Alto Saotomeo w Wrzesień 03, 2010, 13:43:27 ---Buahahahaha, big lol. Nawet twoi szpiedzy sa z dupy bo nie potrafia dobrych informacji dac. Rozmow bylo malo wsrod szarych membersow bo bylismy zajesci biciem tubylcow z provi. Nikt sie nie martwil o to co bedzie dalej itp bo kazdy wiedzial ze nasza dyrekcja nie pozwoli zebysmy trafili do carebear landu. BUFU samo w sobie nie ma problemu ze znalezieniem sobie miejsca wiec L-O-L.

Dupny sposob. Anyway, proof or shut the f... up.

--- Koniec cytatu ---
Nie wiem z skad ten smiech. Nigdy nie mialem zadnych szpiegow w BUFU bo i po co. Zbyt malo znaczycie, zeby sie wami przejmowac. Widze, ze bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego tematu, wiec jakos nie pasuje mi to z postawa "we dont care".

U mad ?

Venzon 2003:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 03, 2010, 14:03:24 ---Nie wiem z skad ten smiech. Nigdy nie mialem zadnych szpiegow w BUFU bo i po co. Zbyt malo znaczycie, zeby sie wami przejmowac. Widze, ze bardzo emocjonalnie podchodzisz do tego tematu, wiec jakos nie pasuje mi to z postawa "we dont care".

U mad ?

--- Koniec cytatu ---

he's mad, gonna give'm a cziken

Jrkan:

--- Cytat: Rabbitofdoom ---No coz patrzac ostatnio na IT to oni by wzieli kazdy korp gdzie ludzie wiedza w ktorym miejscu jest F1 na klawiaturze. Powiedzial bym ze ich aktualna poprzeczka rekrutacyjna jest minimalnie wyzej od sojuszy z rainbow landu.

--- Cytat: Venzon 2003 ---i kto to mowi? czlonek ally, ktore probowalo zrekrutowac prawie kazdy korp z Atlasu... tak, BUFU tez grzecznie podziekowalo AAA za zaproszenie

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

1. IT rekrutuje jak leci.
2. AAA próbowało zrekrutować BUFU.
3. "i kto mowi?" => AAA rekrutuje jak leci.
4. BUFU jest równe random korpom z IT (a przynajmniej AAA tak sądzi).

Coś źle zrozumiałem? Bo jak nie to by wiele tłumaczyło :)

Deaell Portt:

--- Cytat: Venzon 2003 w Wrzesień 03, 2010, 13:59:27 ---i kto to mowi? czlonek ally, ktore probowalo zrekrutowac prawie kazdy korp z Atlasu... tak, BUFU tez grzecznie podziekowalo AAA za zaproszenie

--- Koniec cytatu ---
Napisal czlonek korporacji, ktora byla u takich poteg jak:
- Fallen Souls - Krall Amarr i wszystko jasne(cala evka z goscia sie nabijala jak bedac w MC sie sprzedal, co i tak go nie uchronilo przed strata tytka) - FAIL
- YouWhat - 1 miech - zreszta ten alians i tak dlugo nie pozyl. - FAIL
-Talon Alliance- nawet nie miech - to chyba byle tez incjatywa super wlocha Krall Amarra - FAIL
- autorska BeachBoys, zeby stacje miec dana od Boba na jakims zadupiu. Zamknieta tuz po stracie stacji w obronie, ktorej tez nie stawili oporu - FAIL
- Atlas - tona spamu na tym forum jaki to Atlas jest och, ahhh i jak swietnie wam w nim i jak sie identyfikujecie z tym aliansem.  Zero obrony z waszej strony tego aliansu (polecam popatrzec na kb jak dzielenie stawiali opor). Na koniec uber wstyd i eseje Bufiakow z usprawiedliwianiem sie czemu tak sie stalo ( w podsumowaniu alians +2k, ale tylko Booby Atlas mial na tyle jaj i mu sie chcialo, zeby to prowadzic bo reszta to byly bezmysle drony) - UBER FAIL.

No nie wiem, ale ja na miejscu szarych membersow to bym sie martwil.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej