Śmietnisko > Flamewar

[Flame] Chaos na południu - 25.07

<< < (42/55) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: Nitefish w Wrzesień 03, 2010, 12:34:01 ---@ Deaell - kłamca? Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi albo ty nie rozumiesz tego co napisałem stąd może bardziej opisowo:

Nie sądzę, żeby BUFU miało problem ze znalezieniem sobie fajnego miejsca do kontynuowania swojej działalności. To oznacza, że jeśli nie ma problemu to nie ma się czym martwić.

Teraz jest ok?

--- Koniec cytatu ---
Nie jest ok bo nie zrozumiales. Niechce mi sie wierzyc, zeby w Bufu nie bylo teraz dyskusji co dalej. Zwlaszcza od tzw. szarych membersow. Dyrekcja tez pewnie ciezko mysli i uruchamia swoje kanaly dyplomatyczne. Sytuacja polityczna nie jest tez klarowna i ciezko wybrac, gdzie tu sie osiedlic co by sie nie skonczylo takim failem jak Atlas.

Nitefish:
Dyskusja była ale mieliśmy wiele ciekawych opcji. W Atlasie był okres kiedy na prawdę było fajnie ale wszystko się kiedyś kończy.

Osobiście nie czuję jakiegoś ciśnienia z powodu tego co stało się z Atlasem i pewnie nie tylko ja. Co jakiś czas musi być przetasowanie sił inaczej było by do bólu nudno.

Moje podejście jest mniej więcej takie:
- mieć miejsce gdzie w niedalekiej okolicy jest sporo okazji do bitek
- móc możliwie łatwo zarobić kasę na statki
- nie mieć problemu z logistyką, etc

Ja tu chcę się postrzelać a nie martwić się jakimiś pierdołami. It's just a game ;)

Alto Saotomeo:

--- Cytat: Deaell Portt w Wrzesień 03, 2010, 13:04:31 ---Nie jest ok bo nie zrozumiales. Niechce mi sie wierzyc, zeby w Bufu nie bylo teraz dyskusji co dalej. Zwlaszcza od tzw. szarych membersow. Dyrekcja tez pewnie ciezko mysli i uruchamia swoje kanaly dyplomatyczne. Sytuacja polityczna nie jest tez klarowna i ciezko wybrac, gdzie tu sie osiedlic co by sie nie skonczylo takim failem jak Atlas.

--- Koniec cytatu ---

Buahahahaha, big lol. Nawet twoi szpiedzy sa z dupy bo nie potrafia dobrych informacji dac. Rozmow bylo malo wsrod szarych membersow bo bylismy zajesci biciem tubylcow z provi. Nikt sie nie martwil o to co bedzie dalej itp bo kazdy wiedzial ze nasza dyrekcja nie pozwoli zebysmy trafili do carebear landu. BUFU samo w sobie nie ma problemu ze znalezieniem sobie miejsca wiec L-O-L.

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 03, 2010, 12:24:48 ---Idz pokaz ~~dziewczynie~~ tytana, slyszalem ze to calkiem niezly sposob na podryw jest.

--- Koniec cytatu ---

Dupny sposob. Anyway, proof or shut the f... up.

horax:

--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 03, 2010, 12:24:48 ---Idz pokaz ~~dziewczynie~~ tytana, slyszalem ze to calkiem niezly sposob na podryw jest.

--- Koniec cytatu ---

Przyznaj sie, juz probowałes :D

Rabbitofdoom:
No coz patrzac ostatnio na IT to oni by wzieli kazdy korp gdzie ludzie wiedza w ktorym miejscu jest F1 na klawiaturze. Powiedzial bym ze ich aktualna poprzeczka rekrutacyjna jest minimalnie wyzej od sojuszy z rainbow landu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej