Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[Polityka] Chaos na południu - 25.07
ko0rt:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 27, 2010, 00:50:23 --- sporo tego ścierwa przyleciało
--- Koniec cytatu ---
W imieniu BUFU przepraszam.
Mikker:
Gdzies na poczatku roku pisalem poscik o gangu 50+ supercapitali (glownie msow) na forum c0venowym , niedlugo zajelo komus zeby wystawic taki gang ale dwa razy wiekszy.Chodza sluchy na forach ze w C-J przeciw atlasowi ruscy + pl wystawili samych supercapitali 100+.
Tak ,tak teraz beda rozdawac kartyw sov war'ach ci ktorzy beda wystawiac wlasnie 50+ supercapitali na pole. :)
Rabbitofdoom:
Przy obecnym stanie gry napewno. Mysle ze atlas + aaa bylo by w stanie wystawic podobna ilosc super capitali. Problem jest taki ze nikt nie bedzie rozpoczynal bitwy z rodzaju "zwyciezca bierze wszystko" przy obecnym stanie serwera.
Nitefish:
Bunak, mówiąc "ścierwa" miałem na myśli agresorów, nie byli to sami ruscy przecież choć w większości zapewne. Innymi słowy chyba błędnie odebrałeś moją wypowiedź jako rasistowską.
Ludzie są wszędzie zajebiści ale nie tylko z nich składają się alianse. Ruscy dla przykładu uwielbiają smackować na lokalu jak mało kto i to na taki poziomie, że czytać się odechciewa. Zapewne znajdą się tacy sami ludzie w Atlasie i innych aliansach.
Tak z innej beczki - ty sobie na jakiejś podstawie wyrobiłeś zdanie o Atlasie, ja mogłem sobie wyrobić swoje zdanie o innym aliansie. Żyjemy w wolnym kraju, right?
Pomimo tego małego spięcia jedno pozostaje niezmienne - ciężko w ogóle grać przy takim lagu, który tylko się powiększa zamiast zmniejszać po rzekomych usprawnieniach ze strony ccp. Niedługo bitki będzie się wygrywało crashem noda.
sneer:
za pierwszym razem grid załadowałem i wolno ale jednal cos sie dało strzelać ... natomiast po przymusowym wywarpie powrót był katastrofa bo grid juz się nie ładował
do kitu z taką wojną
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej