Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[Polityka] Chaos na południu - 25.07

<< < (3/371) > >>

Mikker:
 Solary , WN sa naprawde supercapheavy weight, doliczyc do tego reszte ruskiej koalicji i jesli IT bawi sie z -A- no to poczatek kiepski dla atlasa,pomoc samego -a- duzo nie da tak mysle.

bunak xix:
Solary nie uczestniczą w wojnie, no chyba ze zaczniemy przegrywać i Atlas najedzie nam dronkowo.

Rabbitofdoom:
Nikt nie bedzie wskakiwal do systemu zeby zdechnac w lagu na bsd. Wy tez jakos nie wskoczyliscie do nas ostatnim razem jak nasz bloob kontrolowal system.

Nitefish:
Właśnie mnie wywaliło z bitki i nie mam się jak zalogować więc napiszę co i jak:
- ruscy się zwalili na nas - fakt, sporo tego  przyleciało ale imho wszystko w rękach laga. Jak zwykle.
- tak źle nie jest, mamy dużą mobilizację ale grać się nie da jak jest 1200 luda w systemie.
- przy 4/4mbit łączu ledwo widać co się dzieje niestety i tu mam motywacje do zapodania lepszego łącza  ;D

Bunak, przez chwilę się zdziwiłem że mówisz o "naszym dronkowie"a tu widzę, że zmieniłeś strony i rusek teraz jesteś :)

bunak xix:
LOL, ja zawsze latałem z ruskimi bo znam ruski. To ze byłem w YARRR (pozdro serdeczne chłopaki) to nie znaczy ze zmieniłem stronę bo nigdy Atlasu nie trawiłem. I powiem ci jedno : ryskie (dla ciebie "ścierwa") to są zajebiści ludzie, z wieloma studiowałem na uczelni i prowadzę w RL interesy. Obrażając ich wychodzi ci słoma z butów.

Tu macie screena gdyby kto chciał looknąc :

http://images.net.pl/file/p091i1sdkm9zjchaapk.jpg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej