Eve Online > Przedpokój
Let's play
Starakopara:
powitać na pokładzie ;)
i jak już przedmówcy pisali, zapomnij o wow-ie, tutaj ta wiedza jest niepotrzebna, wręcz nie mile widziana :P
Voulture:
Akurat jesli chodzi o elementarne aspekty to eve odrozniaja od innych mmo wlasciwie dwie rzeczy:
1. Wysoki koszt smierci (odpowiednikiem wowa byloby tracenie itemow na zawsze wraz z smiercia i losowych itemow z bagaznika i mozliwosc zebrania tego pzrez przeciwnikow).
2. Skille ktorych nie jestes w stanie nadrobic czasem spedzonym w grze (i tu niestety zadnego pomyslu na odpowiednik z wowa nie mam - moze mozliwosc posiadania tylko jednej postaci na kazdy rok spedzony w grze).
No moze dodalbym niezwykle rowiniety rynek w eve, wyobraz sobie, ze mozna grac w eve nie stzrelajac nigdy do zadnych npcy ani do zadnych graczy, rozwiajajac sie tlyko na rynku (lvle za handlowanie na AH? :D ).
judasz77:
Masz na myśli reselling? Niestety muszę was rozczarować, w wowie siedziałem 1 miesiąc, większość to Ultima, Lineage 2, Guild Wars, DAOC, Tibia, Warhammer Online, Lotro, Age of Conan oraz większość f2p. Wychodzi więc na to, że systemy te znam ale zaraz..czy to znaczy że jeśli wytrenuję skill na poziom x to po zestrzeleniu mam poziom 0 czy znika tylko statek? Błagam nie załamujcie mnie :P
Luisa:
Tylko statek... chyba że latasz statkiem T3(ale to Ci pewnie nie grozi w najbliższej przyszłości ;)) to wtedy jakieś tam skille z subsystemów tracisz, jak, co i gdzie to nie wiem, musisz się oblatywaczy T3 zapytać ;)
SokoleOko:
Jeśli stracisz poda (kapsułę - to co zostaje po stracie statku), tracisz implanty. Jeśli WCZEŚNIEJ nie zrobiłeś odpowiedniego upgrade'u klona, tracisz część skilli.
It's a cruel world.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej