Eve Online > Przedpokój

Let's play

<< < (3/8) > >>

Doom:
Zapomnij o light pvp znany z tych  cukierkowców które wymieniłeś.
Jak ktos cię zestrzeli tracisz statek i rigi, moduły te które sie nie spalą w eksplozji ktoś może przejąć będzie to najczęściej zwycięzca starcia (twój przeciwnik / jego kumple, lub twoi kumple) Jak kogoś wkurzysz, trafisz na socjopatę (pozdro dla chłopaków z BSI i VooDoo), będziesz bił się w 00 prawie pewny jest też headshoot czyli kasacja kapsuły, wtedy do listy strat dochodzą implanty które miałeś oraz około połowy skill pointów losowo wybranego skila (losowane spośród skili o najwyższym mnożniku i najwyższym poziomie wyskilowania) jesli zapomni Ci się aktualizować kolona

Xarthias:

--- Cytat: judasz77 w Lipiec 14, 2010, 14:26:00 ---czy to znaczy że jeśli wytrenuję skill na poziom x to po zestrzeleniu mam poziom 0 czy znika tylko statek? Błagam nie załamujcie mnie :P

--- Koniec cytatu ---
Nie, tracisz głównie sprzęt.
W pewnych okolicznościach możesz stracić pewną ilość skillpointów, ale nie tak, żeby trzeba było zaczynać od nowa :)
Jeśli latasz statkiem t3, to w momencie zestrzelenia tracisz połowę(?) sp z najwyższego skilla potrzebnego do latania tymże statkiem (nie jestem w 100% pewien jak to działa, może mnie ktoś naprostuje).
Jeśli stracisz "poda" (kapsułę, jajko etc.) oprócz statku, to w przypadku nieaktualnego klona (mieszczącego mniej sp niż masz) tracisz połowę sp ze skilla w którym masz ich najwięcej. Jeśli miałeś np wyskillowane battleships na 5 poziom, to taka strata oznacza około 2 tygodni ponownego robienia tego skilla.

judasz77:
To nie taka bida :), dzieki wszystkim .
PS. I Hate Player versus Player >:(

Doom:
W kwestii t3 shipa:
- strata na skilu jest identyczna jak przy nieaktualnym klonie, ale
+ wystarczy sama strata statku
+ obejmuje to tylko skile od subsystemów

--- Cytat: judasz77 w Lipiec 14, 2010, 14:40:00 ---To nie taka bida :) , dzieki wszystkim .
PS. I Hate Player versus Player >:(

--- Koniec cytatu ---
W takim razie możesz miec problemy z EVE, tu pvp na 100% unikniesz tylko jeśli nigdy nie opuścisz stacji

Goomich:
Najokrutniejsze pvp toczy się na markecie, więc nie ma szans. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej