Eve Online > Przedpokój
Let's play
Colonel:
--- Cytat: eX w Lipiec 15, 2010, 20:14:42 ---Takie tam gdybanie z tymi nickami, zakładając, że akurat trafimy na flotę/gang gdzie rozkazy idą po angielsku to każdy FC, który posiada mózg powie, że bijemy gościa o tym smiesznym nicku allwarpout :)
--- Koniec cytatu ---
oczywiscie! jest szansa ze trafimy na kumatego FC :D
jest tez szansa ze znajdzie sie leming ktory nie doslyszy i zwieje, wiec nick taki moze byc przyczyna nieporozumien
...a moja poprzednia wypowiedz odbierz z przymruzeniem oka...
generalnie strzelanie w/g nickow zdarza sie raczej blobersom lub idiotom ( chyba ze przeciwnik ma identyczne statki i znajduje sie w identycznym dystansie calym skladem )
czy trzeba tlumaczyc sie z kazdej wypowiedzi ? :P
silvia:
--- Cytat: Diabl0 w Lipiec 15, 2010, 00:37:34 ---To od razu skasuj tą postać (zwłaszcza że jeszcze chyba masz trial) i załóż nową - w przyszłości mi podziękujesz. Niestety większość FC kiepsko zna alfabet i jak dochodzi do dużego pew pew to cele do odstrzału wywołują od A do Z (przez co z reguły dość szybko kończę CTA i mogę wrócić do kerbirzenia ;)
--- Koniec cytatu ---
maly offtop, ale najwidoczniej z jakimis nubami sie bijesz, bo fc leca po zasiegu lub oplacalnosci (nie tylko pod wzgledem isk)/latwosci killa.
Pol Kent:
--- Cytat: mystiq w Lipiec 15, 2010, 22:21:35 ---maly offtop, ale najwidoczniej z jakimis nubami sie bijesz, bo fc leca po zasiegu lub oplacalnosci (nie tylko pod wzgledem isk)/latwosci killa.
--- Koniec cytatu ---
Jak widać TYLKO mystiq nie bije się z nubami ;D ;D i musi mieć ostatnie zdanie :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej