Eve Online > Przedpokój

Let's play

<< < (6/8) > >>

judasz77:
Tylko moja kobieta jest w stanie mnie omamić..ale ona nie wie że mam romans z Evką ;). Nick podany jak wół

Colonel:

--- Cytat: judasz77 w Lipiec 14, 2010, 22:04:48 ---Tylko moja kobieta jest w stanie mnie omamić..ale ona nie wie że mam romans z Evką ;). Nick podany jak wół

--- Koniec cytatu ---

no teraz podany

Diabl0:

--- Cytat: judasz77 w Lipiec 14, 2010, 22:04:48 ---Nick podany jak wół

--- Koniec cytatu ---

To od razu skasuj tą postać (zwłaszcza że jeszcze chyba masz trial) i załóż nową - w przyszłości mi podziękujesz. Niestety większość FC kiepsko zna alfabet i jak dochodzi do dużego pew pew to cele do odstrzału wywołują od A do Z (przez co z reguły dość szybko kończę CTA i mogę wrócić do kerbirzenia ;)

Auenarel:

--- Cytat: Diabl0 w Lipiec 15, 2010, 00:37:34 ---To od razu skasuj tą postać (zwłaszcza że jeszcze chyba masz trial) i załóż nową - w przyszłości mi podziękujesz. Niestety większość FC kiepsko zna alfabet i jak dochodzi do dużego pew pew to cele do odstrzału wywołują od A do Z (przez co z reguły dość szybko kończę CTA i mogę wrócić do kerbirzenia ;)

--- Koniec cytatu ---

bo trzeba miec odpowiedni nick na 'A' zeby FC bylo 'latwo' wymowic :)

eX:
Co wy gadacie, ten przypływ adrenaliny, kiedy widzicie jak wrogi gang zaczyna Was lockować po czym kadłub statku, który pilotujemy zatapia się w ogniu, shield spada w sekundę i panicznie szukacie przycisku "need armor" oraz bracketu najbliższej planety, aby uratować jajko. Bezcenne uczucie ^^

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej