Eve Online > Przedpokój

Let's play

<< < (5/8) > >>

SokoleOko:
Tu PvP może dopaść Cię w każdej chwili i nie ma stref absolutnie bezpiecznych. Są najwyżej sytuacja, w których szansa na to by zginąć jest niewielka.

Zobacz sobie tą stronkę:
http://www.hulkageddon3.machine9.net/

To akcja spontanicznego niszczenia statków górniczych w hisecu. W ciągu zaledwie tygodnia spadło ich już ponad 1250, a każdy wart jest ponad 200 mil ISK. Fuck yeah ;)

Calix:
Powodzenia. Daj sobie spokój z narzekaniem że ktoś Cię ubił. W tej grze to tak naturalne jak oddychanie. Nie ma takich co wygrywają zawsze. Jak chcesz szybko się nauczyć o co idzie zapisz się do UA, kumpel który robi tam szkolenie jest zachwycony.

Khobba:

--- Cytat: Doom w Lipiec 14, 2010, 14:36:36 ---trafisz na socjopatę (pozdro dla chłopaków z BSI i VooDoo), (...) pewny jest też headshoot czyli kasacja kapsuły,

--- Koniec cytatu ---
Nieprawda, możesz być pewien, że nie stracisz ani kapsuły, ani nawet statku w spotkaniu z vu-du...

...jeśli wpłacisz odpowiednią sumę isków na konto ;)

judasz77:
Już nadrobiłem z nawiązką :) a co do UA to nie mogę, czekam aż Aura skończy gadać a i misji będzie malutko dzis zrobiłem tyle ile mogłem i chce ode mnie skilli na 10 h więc biorę się do roboty.
Ps. A co to za offtop?? ;D

Colonel:
witaj, nie daj sie omamic sektom !
i podaj nick swojej postaci z gry...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej